EL PURIFICADOR D’AIRE AIRDOG, LA RESPOSTA A LES NECESSITATS DELS CENTRES ESCOLARS

Un sistema ràpid i efectiu per eliminar el SARS-CoV-2 en espais de convivència, com els menjadors.

L’empresa SODECA un cop més es posiciona com a prescriptor per donar resposta a les noves recomanacions derivades de la pandèmia de la Covid-19. En aquesta ocasió aposta pel purificador d’aire interior, Airdog, especialment indicat per a petits i mitjans espais. Aquest producte (Patentat: PCT / CN2014 / 077.269) es converteix en la solució més efectiva per eliminar la SARS-CoV-2 en espais de convivència, així com les partícules de pols, àcars, bacteris i microorganismes perjudicials per a la salut. En concret, està indicat per a poder garantir un aire 100% pur en els centres escolars, en poc temps.

Des d’aquest mes d’abril, Airdog està donant resposta a petits i mitjans comerços, oficines, hotels i restaurants amb una excel·lent acceptació, convertint-se en pioners a Espanya en aquesta tecnologia de purificació basada en la ionització de partícules.

Els menjadors dels centres escolars són segurament els espais amb més risc ja que s’hi reuneixen alumnes de diferents grups i, evidentment, malgrat guardar les distàncies de seguretat, l’alumnat no du mascareta. En les darreres setmanes s’han incrementat les peticions de purificadors per a centres escolars i en concret, la majoria assegura que un dels espais en què col·locaran l’aparell, serà en els menjadors.

Per què aquest purificador és recomanable per als centres escolars?

• És un dispositiu mòbil
• Compta amb un funcionament segur sense perjudicar les persones que cohabiten a la sala
• Els seus filtres són fàcilment rentables (per exemple, en el rentaplats)
• És silenciós
• Elimina olors
• Efectiu i ràpid
• Pantalla digital i connectivitat des de qualsevol dispositiu mòbil; i una pantalla de control de la contaminació del local
• Es guanya en eficiència energètica, ja que s’evita la ventilació natural dels espais i per tant, la pèrdua de calor (a l’hivern) i de fred (a l’estiu)

Disposar d’un aire pur és una necessitat a tots els nivells. Els estudis demostren que la millora de la qualitat de l’aire interior incrementa la productivitat, l’aprenentatge, al temps que disminueix el risc d’al·lèrgies i asma. La majoria de les persones passem el 90% del nostre temps en espais interiors: centres escolars, instal·lacions esportives, edificis o transports públics, etc. La majoria d’aquests, però, no disposen de cap sistema de purificació de l’aire amb la màxima garantia d’èxit.

Airdog és un purificador d’aire patentat per evitar el contagi de la Covid-19 i altres virus. Aquest sistema innovador és una de les apostes d’aquesta empresa per apropar a la ciutadania una eina assequible i eco-friendly. Aquest dispositiu portàtil, amb tan sols un parell d’hores pot purificar qualsevol tipus d’espai de virus i altres partícules. Els experts alerten que ventilar de manera natural no és ni suficient, ni 100% efectiu.

En les últimes setmanes una representació de la comunitat científica mundial defensa la teoria que el virus de la Covid-19 podria romandre suspès en l’aire durant hores (fins i tot, que les partícules es podrien desplaçar un parell de metres) i romandre actiu en superfícies, però també en la nostra pell durant unes 8 hores. Un estudi de Harvard també alerta que, en ambients interiors, el virus pot romandre en suspensió durant més d’una hora i infectar persones que no tenen cap interacció estreta amb la persona infectada.

Cada vegada són més nombrosos els científics que defensen que la propagació de la pandèmia és principalment a través dels aerosols i demanen a les autoritats que es prenguin les mesures necessàries per frenar la nova onada de contagis. Els espais comuns dels centres escolars o els hospitals, per exemple, requereixen de garanties per tal que els usuaris tinguin la màxima confiança.

La tos o parlar són dues accions naturals que poden ajudar a propagar el virus, de manera inconscient. Malgrat tot, aquesta propagació es podria reduir o eliminar si s’evita la seva acumulació en espais tancats. Una bona ventilació i higienització són recomanacions que defensen les autoritats sanitàries i Airdog es posiciona com la solució més segura de moment: aire purificat sense haver d’obrir les finestres.

Veure catàleg

Per a més informació:

Comments
One Response to “EL PURIFICADOR D’AIRE AIRDOG, LA RESPOSTA A LES NECESSITATS DELS CENTRES ESCOLARS”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] aire ‘net’. Alguns models tenen filtres fins i tot superiors als filtres HEPA, com els models patentats Airdog, de la marca SODECA, que incorporen una tecnologia de purificació basada en la ionització de […]Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: