DIGITALITZACIÓ DELS ECOPARCS DEL CONSORCI CREA (ALACANT) AMB ACTAIS® WASTE

ACTAIS® Waste d’Ecocomputer ha estat la solució tecnològica triada pel Consorci CREA (https://creaconsorci.org), mitjançant licitació pública, per a la “connexió informatitzada de tota la xarxa d’Ecoparcs (fixos i mòbils) i implantació d’incentius al ciutadà” i la implantació del qual ha finalitzat el desembre del 2021.

La implantació ACTAIS® Waste permetrà al Consorci CREA:

• Disposar de dades completes i actualitzades (en temps real) per a la presa de decisions.

• Gestionar en xarxa les instal·lacions.

• Controlar la traçabilitat dels residus (entrades i sortides).

• Adaptar la gestió a la normativa RAEE.

• Aplicar eines innovadores amb què involucrar els ciutadans en la recollida selectiva.

En aquesta primera fase, el sistema ACTAIS®  Waste s’implanta en quatre ecoparcs fixos (Banyeres de Mariola, Sax, Salinas i Beneixama) i tres ecoparcs mòbils.

A nivell de programari, cal destacar que el sistema comptarà amb funcionalitats avançades que permetran al Consorci CREA impulsar accions innovadores per al canvi en l’actual model de gestió de residus a ecoparcs:

• ACTAIS® Waste Citizen: Portal web i APP d′informació i comunicació al ciutadà on aquest podrà disposar d′informació de la xarxa, consultar els seus lliuraments, descarregar els seus albarans, consultar els seus punts, etc.

ACTAIS® Waste Circular: mòdul per a la gestió de fluxos i programes de reutilització que permet adaptar-se a diverses configuracions (espai d′intercanvi, emmagatzematge central, showroom físic, showroom online, etc.)

• ACTAIS® Waste Bonificacions: funcionalitat que permet articular polítiques de bonificació mitjançant regles de negoci complexes que converteixen els lliuraments en punts.

Així mateix, s’han equipat els ecoparcs de l’àmbit d’aquest projecte amb una instal·lació d’autoconsum solar que permet que les instal·lacions siguin autosuficients.

Si vols més informació o contactar amb Ecocomputer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: