QUINS SÓN ELS EFECTES DE POSAR EN ACCIÓ UNA ZONA DE BAIXES EMISSIONS (ZBE)? AVALUA POSSIBILITATS I ESCENARIS AMB EL SOFTWARE DE PTV GROUP

Les zones de baixes emissions son àrees protegides per on no hi poden circular vehicles que no disposin del distintiu ambiental de la Direcció General de Trànsit. Es tracta d’una mesura per lluitar contra la contaminació provocada pels gasos que emeten els vehicles a motor.

Ciutats com Barcelona https://www.zbe.barcelona/ o Sant Cugat https://www.santcugat.cat/web/zona-baixes-emissions en tenen, sumant-se a les més de 220 ciutats europees que ja tenen Zones de Baixes Emissions per lluitar contra la contaminació atmosfèrica i apostar per la sostenibilitat i la salut.

Els models de simulació de comportament de PTV Group permeten avaluar totes les possibilitats i escenaris d’un sistema abans de posar-lo en marxa. Aquestes solucions permeten disposar d’una capacitat analítica, predictiva i comunicativa que faciliten l’evolució cap a la ciutat desitjada, integrant càlculs d’emissió i sorolls en el mateix càlcul de resultats. ATM, per exemple, ja ha utilitzat i utilitza el Software de PTV Group com a base analítica per a recolzar la seva presa de decisions sobre la ZBE de la regió metropolitana de Barcelona (https://company.ptvgroup.com/en/atm)

Veure vídeo:

Per a més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: