LES TECNOLOGIES DE SODECA SÓN EFECTIVES DAVANT LA NOVA VARIANT DEL SARS-COV-2, ÒMICRON

La notícia sobre l’expansió de la nova variant del SARS-CoV-2, anomenada Ómicron, està provocant inseguretat general i en concret, als espais interiors on hi pugui haver concurrència de persones. No obstant això, les mesures preventives en ventilació i tractament d’aire continuen sent efectives per a la neteja i la desinfecció. L’existència de la nova variant significa que el virus muta: transforma algunes de les seves proteïnes per poder entrar al nostre organisme més fàcilment. D’aquesta manera, pot afectar la capacitat que tenim per protegir-nos (és a dir: el nostre sistema immunitari o la immunitat que ens proporcionen les vacunes). Tot i això, el virus no ha mutat tant com perquè les tecnologies de desinfecció no puguin fer-hi front. És a dir, els equips desenvolupats per SODECA amb fotocatàlisi o la radiació ultraviolada UVc continuen sent igual d’eficaços davant de la nova variant i de la resta de contaminants microbiològics.

Monitoritzar la correcta qualitat de l’aire per facilitar la ventilació adequada en espais tancats és clau per garantir un ambient saludable i lliure de patògens. Per exemple, controlant els nivells de CO2 sabem si la ventilació duna sala és suficient per minimitzar el risc de contagi a temps real. Per oferir la millor solució és imprescindible fer prèviament una anàlisi de la qualitat de l’aire interior. És per això que SODECA posa a disposició un servei de monitorització de la qualitat de l’aire en interiors per, una vegada realitzada la diagnosi, oferir la millor solució.

La fotocatàlisi o la radiació ultraviolada UVc desinfecten l’aire i eliminen els contaminants microbiològics.

SODECA IAQ, la divisió especialitzada en Qualitat de l’Aire Interior de SODECA, ofereix un servei de diagnòstic personalitzat per a totes i cadascuna de les consultes sobre com millorar la qualitat d’aire interior en espais tancats, amb l’objectiu final de conèixer els contaminants existents a l’aire a cadascun dels projectes i proposar la millor solució amb la millor tecnologia per a la neteja i desinfecció de l’aire i a través de l’aire. Des de UPM i UPA, purificadors d’aire mòbils amb diferents tecnologies fins UPT, Unitats purificadores d’aire per sostres.

UPM i UPA, purificadors d’aire mòbils

Per a més informació https://www.sodecaiaq.com/analisis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: