HA ARRIBAT EL MOMENT DE LES COMUNITATS ENERGÈTIQUES

Des de KM0 Energy impulsem i constituïm Comunitats Energètiques, acompanyant durant tot el procés de transició energètica als ajuntaments i als ciutadans, empoderant-los i fent-los partícips d’una nova manera de fer.

Una Comunitat Energètica uneix ciutadans, comerços i ajuntament per generar, consumir i gestionar la pròpia energia. A partir d’una instal·lació fotovoltaica a les teulades dels equipaments municipals es pot generar energia pel consum dels habitatges i comerços situats fins a 500 metres de la instal·lació.

Des que vam començar a dissenyar les primeres comunitats energètiques fa més d’un any, més de 30 municipis de diferents comarques i de totes dimensions, s’han sumat a la iniciativa de generació energètica de kilòmetre 0 amb participació ciutadana.

Les experiències han estat molt positives i els municipis han vist com es cobria ràpidament la capacitat de generació instal·lada a les teulades municipals. La implementació es fa en pocs mesos i està molt ben estructurada a nivell econòmic i jurídic.

Voleu impulsar una Comunitat Energètica al vostre municipi? Contacteu-nos i en parlem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: