ISCAPE, UN PROJECTE PER AVALUAR LA CONTAMINACIÓ DE L’AIRE DE LES CIUTATS EUROPEES

L’objectiu principal d’iSCAPE és desenvolupar i avaluar una estratègia integrada per al control de la contaminació de l’aire a les ciutats europees utilitzant una metodologia d’anàlisi basada en evidència.
iSCAPE té com a objectiu reduir la contaminació urbana i els impactes negatius del canvi climàtic aprofitant els sistemes de control passiu, el canvi de comportament i els enfocaments dels living lab.


iSCAPE ha adoptat el concepte de “smart cities” i s’ha centrat en la promoció de sensors de baix cost per involucrar els ciutadans en l’ús de solucions alternatives als problemes ambientals.


Els científics han dut a terme i han avaluat els resultats de la investigació als ‘Living Labs’, ecosistemes centrats en l’usuari, com a ciutats on els processos de recerca i innovació s’integren en aliances publico privades que involucren la contribució activa de les persones que viuen a la zona.


Els Living Labs s’han fet servir per fomentar la innovació i mostrar els productes fabricats per les SMEs i els socis acadèmics d’iSCAPE, com kits de monitorització de qualitat de l’aire de baix cost i alta qualitat.

Si vols conèixer tots els detalls del projecte:


Demana l’informe iSCAPE aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: