L’ÈXIT DE LES COMUNITATS ENERGÈTIQUES IMPULSADES PER AJUNTAMENTS

Fa més d’un any KM0 Energy va començar a dissenyar les tres primeres comunitats energètiques que es van iniciar a Catalunya, que van ser a La Cellera de Ter, Amer i Rupià, amb la iniciativa i el suport de la Diputació de Girona.

La primera inquietud va ser la possibilitat de que no interessés la ciutadania, que és el destinatari d’aquestes accions, però afortunadament l’empresa ha pogut comprovar que la reacció ha sigut molt positiva i que, immediatament, s’ha cobert tota la capacitat de generació renovable instal·lada a teulades de propietat municipal.

Desprès han seguit Vilafant, La Pobla de Segur, Olot, La Pobla de Massaluca, Tivissa, Argençola i altres fins un total de 32 a un bon nombre de Comarques de Catalunya. Són municipis de totes dimensions, des d’Argençola amb 219 habitants, fins a ciutats mitjanes.

Està tot estructurat tant a nivell econòmic com jurídic, de manera que es pugui fer la implementació en pocs mesos, sense entrebancs.

Si voleu impulsar una Comunitat Energètica al vostre municipi podeu fer-ho de la mà de KM0 Energy.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: