SR GRUPSIS ASSOCIATS SUMA AL SEU DISSENY CARTOGRÀFIC UNA LÍNIA DE MAPES 3D PER ALS MUNICIPIS

SR Grupsis Associats, experts en cartografia de ciutats des de fa 27 anys, suma a la seva editorial de plànols NOETPERDIS els mapes 3D per a municipis. L’empresa osonenca, apostant per la innovació i adaptant-se a les noves realitats dels usuaris i visitants, ha creat aquestes noves formes de representació realistes de la informació geogràfica en tres dimensions, les quals proporcionen una forma totalment nova en que el públic interactua amb el contingut geogràfic.

Els plànols 3D defineixen l’urbanisme i l’arquitectura de la ciutat d’una forma diferent al tradicional mapa de carrer en 2D fent-lo més atractiu, comprensible i pràctic. El 3D ens permet reconèixer el relleu urbà sobre el pla horitzontal i ens dona una experiència virtual més complerta i interactiva. Tant és així, que quan es visualitza de forma virtual i no només en paper, ens permet apropar-nos o allunyar-nos dels carrers que volem veure o moure’ns per diferents angles del mapa apreciant tots els espais volumètrics dels edificis.

Al presentar les imatges des d’una perspectiva propera, l’espectador entén de forma intuïtiva la mida i les posicions relatives dels objectes al caminar de forma virtual per aquest escenari. No cal explicar que hi ha un parc o un riu que impedeix el pas i que cal passar pel pont per creuar-lo, simplement ja es veu. Igual que es poden veure els fanals o monuments en mides proporcionals fent que es reconeguin les característiques de la ciutat de forma immediata.

Els ajuntaments ja poden disposar, doncs, d’una nova oferta informativa per als visitants a través d’aquests nous plànols 3D on poden donar a conèixer els llocs d’interès de la ciutat, una guia dels comerços, un recorregut determinat o qualsevol altre cosa que necessitin . Uns plànols que habitualment es distribueixen a les Oficines de Turisme, a les fires del sector i als mateixos col·laboradors que es promocionen en aquests mapes sufragant el cost dels mateixos.

Per a més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: