UNA NOVA SOLUCIÓ PER A LA RECOLLIDA SELECTIVA ALS AJUNTAMENTS

Segons l’Institut Nacional d’Estadística, l’any 2015 es van recollir a l’estat espanyol 466,4 kg de residus urbans per habitant, un 1,6% més que l’any anterior. Catalunya és una de les comunitats autònomes que més residus va recollir amb una xifra de 3,6 milions de tones.

Cada vegada generem més residus i reciclar-los es converteix en una necessitat.

Distribuidora Joan és una empresa amb més de 35 anys d’experiència en el món de la fabricació i la distribució de productes per a l’equipament, neteja, higiene i manteniment professional. Són també distribuïdors màster de Rubbermaid a Espanya i properament llençaran al mercat un nou model de l’estació de reciclatge Slim Jim, una solució millorada i adaptada a les noves necessitats.

rubber
Es tracta d’un conjunt de cubells de reciclatge dissenyats per ajudar a les instal·lacions a implementar un sistema de reciclatge de millor qualitat. Apte per a qualsevol espai, els contenidors estan units mitjançant un pont de connexió que crea una estació de reciclatge neta i ordenada. Al mateix temps disposen d’etiquetes de colors molt gràfiques que fan molt fàcil la identificació del residu que s’hi ha de dipositar.

L’estació de reciclatge Slim Jim® és també molt pràctica tant a l’hora de netejar com de buidar ja que es desmunta amb molta facilitat permetent una neteja completa del cubell que té un cicle de vida de 5 anys.

Aquest tipus d’estació de reciclatge és apte per a qualsevol localització, des d’un menjador fins a una oficina i és una solució fàcil i neta per a potenciar el reciclatge.

Per a més informació podeu consultar aquí.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: