REFLEXIONS PER AL DISSENY D’INICIATIVES LOCALS D’IMPULS DE L’R+D+I ALS POLÍGONS D’ACTIVITAT ECONÒMICA

En aquest post volem compartir amb vosaltres un article dels Papers del Pacte Industrial.
.
L’objectiu d’aquest paper de treball és aportar reflexions i idees que ajudin els responsables de desenvolupament econòmic local i els agents econòmics a dissenyar i impulsar serveis de suport a la innovació en els centres de serveis a les empreses dels polígons d’activitat econòmica (PAE). El treball planteja dos nous models de configuració dels polígons d’activitat econòmica per donar resposta als reptes actuals derivats de les transformacions dels models productiu, energètic i de mobilitat. A continuació, es fa una anàlisi del sistema català d’R+D en què es manifesta la necessitat de reforçar la interrelació entre el sistema de coneixement i el teixit productiu, i es proposa un catàleg de serveis que faciliti a les empreses dels polígons avançar en el camí de la innovació. Finalment, un apartat de benchmarking presenta tot un seguit de casos que poden servir de referència per impulsar alguns dels serveis proposats.

VEURE TOT L’ARTICLE EN EL SEGÜENT PDF
.
Miquel Barceló.
MIQUEL BARCELÓ

PRESIDENT D’INNOPRO CONSULTING

.

 .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: