MÉS SERVEIS AMB LES MATEIXES HORES DE TREBALL

Això no sempre és possible, però sí que ho és per determinades tasques que fan les brigades municipals,  els cossos de seguretat, altres agents locals o les empreses municipals de transports públics. El secret rau en planificar i assignar millor els seus treballs.

Avui dia, per exemple,  tecnologies com les de gestió de flotes ens permeten dirigir de forma Intel·ligent les flotes de vehicles municipals mitjançant l’enviament d’ordres de treball a temps real, l’assignació de forma més eficient de les rutes i el seguiments dels vehicles per prendre les decisions més encertades.

Fer una bona assignació dels treballs i una bona planificació ens portarà a reduir el quilometratge i com a conseqüència també la quantitat d’emissions que produïm, reduint així l’empremta de carboni. A més, la gestió de flotes permet augmentar la productivitat. Una de les premisses dels sistemes de gestió de flotes és fer un control exhaustiu de costos maximitzant els recursos disponibles per cada operació. Segons estudis fets per Tom Tom l’amortització d’aquest tipus de productes sol ser tan sols de 6 o 8 mesos.

 

Com optimitzar les operacions?

Primer de tot hem de fer-nos preguntes i obtenir respostes: On estan els meus conductors? A quines restriccions, per exemple de trànsit, s’enfronten? Quines tasques ja s’han fet i quan es tarda a arribar al lloc de destí?

Aquestes i altres preguntes se saben amb un sol click a través d’aquestes tecnologies de gestió de flotes, de forma que es poden interpretar, generar informes automàtics i prendre les decisions més encertades.

Així doncs, els sistemes de gestió de flotes, permeten la sistematització dels processos amb els quals es pot obtenir informació sobre el què està succeint i així es pot reorientar el sistema de treball i prendre decisions encaminades a aconseguir l’excel·lència dels equips de treball.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: