EL PROJECTE DE CARTELLERA DIGITAL PER A MUSEU DE LA MEDITERRÀNIA

La cartellera digital és un mitjà molt idoni per expressions artístiques temporals o permanents, ja sigui en museus, sales o espais de concerts. La col·locació de pantalles informatives en llocs estratègics pot ajudar-nos a ampliar informació sobre una exposició per exemple, tal és el cas del Museu de la Mediterrània que va optar per la cartellera d’Ins-Digital per difondre els continguts del Museu de la Mediterrània, ubicat a Can Quintana, al municipi de Torroella de Montgrí.


El projecte consistia en la instal·lació i configuració de 2 pantalles tàctils per mostrar continguts. L’empresa Gen.lock vídeo va elaborar-ne els continguts.


2 pantalles tàctils per mostrar continguts


Una pantalla tàctil ens introdueix els diferents personatges del municipi. En prémer-ne un, la pantalla tàctil s’encarrega de sincronitzar el contingut audiovisual i les diferents escenes de llums. És a dir, interactua el contingut audiovisual i la il·luminació per crear un entorn diferent per a cada personatge. Amb la pantalla tàctil s’engega una escena d’il·luminació i ens mostra el personatge mentre s’activa el vídeo amb el contingut corresponent a aquest personatge. Cada personatge activa una seqüència lumínica i uns continguts.


La segona pantalla mostra un vídeo d’alta definició i permet seleccionar entre 4 idiomes.

Per a més informació o per contactar amb Ins-Digital

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: