ACTAIS® WASTE PER A LA DIGITALITZACIÓ DEL FLUX DE REUTILITZACIÓ

Durant el mes de Març Ecocomputer ha implantat la seva solució ACTAIS® Waste, líder del mercat en digitalització de deixalleries, per a la gestió informatitzada de programes de reutilització a dos Ajuntaments (San Ferran i Sant Agustí de Guadalix), a través del seu mòdul “Circular ”.


El mòdul “Circular” no és una part separada del sistema, sinó que articula les funcionalitats de reutilització a través de les altres aplicacions de ACTAIS® Waste, de manera que hi hauria un únic sistema de gestió.


Les funcionalitats específiques per a la gestió de la reutilització, a través del mòdul ACTAIS® Waste Circular, permeten adaptar-se al flux de reutilització existent en cada cas (alta de productes, recollida en deixalleria, espai d’intercanvi, showroom, portal web de reserva) utilitzant les mateixes aplicacions de gestió d’entrades i sortides de residus: Mobile per a l’operador de la Deixalleria, BackOffice per al personal de gestió i Citizen per al ciutadà.

ACTAIS® Waste permetrà a aquests Ajuntaments disposar de dades automatitzades en temps real sobre el flux de productes reutilitzables, des de la recollida fins a la posada de tornada al mercat. Això redundarà en una gestió i un seguiment millor dels objectius d’aquests programes de reutilització.

Per a més informació o per contactar amb Ecocomputer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: