VALÈNCIA: UNA CIUTAT MÉS VERDA GRÀCIES A L’ENLLUMENAT SOLAR

La ciutat de València, a Espanya, ha instal·lat les lluminàries solars de Sunna Design per il·luminar les zones fosques d’un dels parcs. El Jardí de Vivers, cor verd de la ciutat, compta ara amb un enllumenat públic fiable i sostenible, adaptat a les necessitats dels ciutadans i de la natura.


El funcionament de les lluminàries solars és beneficiós per a tots

Les solucions solars beneficien tant els residents com el medi ambient, conciliant el benestar urbà amb la conservació de la natura. Aquesta harmonia guia les accions de València, que pretén ser una ciutat verda modèlica. Per tant, era natural que els seus equips encarregats de l’enllumenat públic validessin la tecnologia de Sunna Design per presentar un projecte destinat a fer més còmode i segur un parc de la ciutat.

Els estudis d’il·luminació de Sunna Design van permetre proposar a l’empresa les solucions solars més adequades. Les lluminàries amb detecció de presència integrada proporcionen als usuaris de Vivers un nivell de llum superior a 10 lux i una excel·lent uniformitat.

En la recerca d’un equilibri entre la seguretat pública i la preservació de la natura, es va triar una temperatura de color de 2700K per reduir l’impacte de l’enllumenat públic de la il·luminació a la biodiversitat del parc.


Una solució d’il·luminació fiable, econòmica i sostenible

Les lluminàries solars de Sunna Design compleixen totes les expectatives del municipi. L’optimització de l’energia és la clau d’aquest enllumenat públic ecològic, que utilitza un recurs natural, gratuït i il·limitat. Un enllumenat públic sostenible també significa un equip fiable que resisteixi el pas del temps. Les llumeneres solars de Sunna Design tenen una garantia de 6 anys i bateries patentades que poden funcionar durant més de 10 anys sense ser substituïdes.

L’eficàcia d’aquestes lluminàries també rau en la instal·lació. A diferència d’un sistema d’enllumenat públic convencional que requereix grans obres, les lluminàries autònomes de Sunna Design es poden instal·lar ràpidament i estar operatives immediatament. Això suposa un estalvi de temps i diners per al municipi de València, que evita els costos de rases, cablejat, connexions i quadres elèctrics inherents a la connexió a la xarxa.

Amb el seu disseny sobri, les lluminàries iSSL Maxi Road s’integren fàcilment a l’entorn urbà i verd del Jardí de Vivers, permetent a la ciutat gaudir d’una harmonia alhora estètica i pràctica.

Per a més informació o per contactar amb Sunna Design:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: