VALIDATED ID ÉS LA PRIMERA EMPRESA ESPECIALITZADA EN SIGNATURA DIGITAL A OBTENIR LA CERTIFICACIÓ HDS

Recentment Validated Id s’ha convertit en la primera empresa especialitzada en signatura electrònica a rebre el certificat Hébergeurs de Données de Santé (HDS). Aquest certificat ja és obligatori a França i l’emet el Ministeri de Salut francès per tal de promoure mesures segures i privades de maneig de dades de salut relacionades amb la prestació de serveis preventius, de diagnòstic i atenció mèdica dins de les seves fronteres.

La certificació Hébergeurs de Données de Santé (HDS) és necessària per als proveïdors de serveis al núvol que allotgen dades sanitàries personals, regulades per la legislació francesa i recollides per a la prestació de serveis de prevenció, diagnòstic i altres serveis sanitaris. El nostre certificat va ser emès el 19 d’octubre del 2021 i és vàlid fins al 18 d’octubre del 2024.

Per obtenir la certificació HDS, els proveïdors de serveis han d’aplicar mesures de seguretat i privadesa que salvaguardin la informació sanitària personal dels pacients. Com a part d’aquestes mesures, es fan servir procediments sòlids d’autenticació i autorització, sistemes robustos de còpia de seguretat i una encriptació forta.

Validated ID, ofereix serveis de signatura electrònica remota, biomètrica i centralitzada pel que fan servir importants volums de dades personals diàriament. Per això són molt conscients de la importància del bon maneig i l’ús d’aquestes dades i de la responsabilitat compartida entre empreses i governs.Firmes digitals al sector de salut

En el dia a dia d’un hospital es produeixen multitud d’interaccions que requereixen la signatura dels pacients a l’hospital: cessió de dades, consentiments informats, etc. Aquesta informació se sol incorporar manualment al sistema informàtic hospitalari, donant lloc a costos, ineficiències i conflictes jurídics derivats del tractament d’informació sensible.

La solució de Validated ID, totalment digitalitzada, millora l’experiència del pacient alhora que augmenta la productivitat del personal sanitari i l’eficiència dels processos.

La signatura electrònica és la solució perfecta per al tractament de la informació basat en el compliment normatiu. Fàcilment adaptable a cada cas d’ús de la indústria sanitària, els diversos canals de signatura asseguren una millor experiència del pacient i una millor coordinació amb els centres. A més, amb VIDsigner, els centres sanitaris milloren els processos administratius, redueixen l’impacte ambiental i optimitzen l’operativa interna i externa.

D’altra banda, Validated ID s’està consolidant ja com una de les empreses més robustes al sector de la seguretat digital, signatura electrònica i verificació d’identitat digital tant a Espanya com a l’exterior, i ha obtingut diversos premis per part d’empreses d’excel·lència com Telefónica, Cuatrecases, Accelera, Open Future i Alastria, entre d’altres.


Quins avantatges comporta obtenir el certificat Hébergeurs de Données de Santé (HDS)?

A més d’assegurar el bon maneig de dades personals de pacients per part de Validated ID, aquest certificat implica diverses auditories i els organismes de certificació informen les autoritats franceses competents almenys una vegada al mes sobre l’estat dels certificats. Hi ha molta transparència i qualsevol persona pot accedir a la llista actualitzada d’empreses certificades al lloc web de l’Agence de Numérique a Santé (ANS). Aquest nou sistema permet trobar fàcilment subcontractats francesos certificats amb qui col·laborar.

D’altra banda, a les empreses registrades a França es recomana treballar amb una empresa proveïdora de serveis de signatura digital que tingui la certificació Hébergeurs de Données de Santé (HDS). D’aquesta manera, les dues empreses depenen de la mateixa llei francesa i europea que les empara i s’eviten contemplar possibles clàusules en cas de disputa.
Validated ID és prestador de serveis de confiança sota el reglament (UE) 910/2014, més conegut com a reglament eIDAS. Què vol dir?

Significa que el Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital els reconeix com a prestadors de serveis de confiança qualificats en la modalitat de lliurament electrònic certificat. Aquesta normativa europea té com a objectiu crear un entorn segur en relació amb les transaccions electròniques realitzades entre clients, empreses i administracions públiques dins de la Unió Euro.

Per a més informació o per contactar amb Validated ID:

A més, Validated ID posa tot el seu coneixement i experiència en guies breus.

Demana’ns el whitepaper de Sanitat i informa’t de per què gràcies al servei de signatures electròniques VIDsigner, el sector salut obté una gran seguretat tècnica i jurídica alhora que millora la satisfacció i interacció amb els seus pacients, empleats i optimitza recursos.

Ebook Firma Electrònica Sanitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: