25 ESCOLES VALOREN ELS PURIFICADORS AIRDOG DE SODECA

Purificadors Aire contra Covid19

SODECA ha fet una enquesta de satisfacció als centres educatius del Ripollès i Osona que van rebre el passat novembre un purificador d’aire. Un total de 25 escoles han participat en el qüestionari de valoració.

Un alt percentatge de centres educatius confirmen que des que disposen del purificador de SODECA no s’ha produït cap cas de positiu per COVID-19. Pel que fa a la resta, expliquen que els contagis registrats han provingut de contactes amb l’exterior. Gairebé la totalitat argumenten que el purificador d’aire ha servit per prevenir el contagi o que segurament pot haver ajudat, al ser un complement de les mesures higièniques preventives que apliquen.
Les escoles van rebre un purificador AIRDOG model X5, amb una tecnologia patentada i efectivitat certificada aquest mes de febrer davant el SARS-CoV-2 en 30 segons pel Laboratori de Biologia de la Universitat Demócrito de Tracia, Grècia. També compta amb el certificat d’efectivitat enfront el Mengovirus, bacteris i fongs.

Les escoles coincideixen en que el seu funcionament és senzill i els ha permès gaudir d’un ambient més net i fresc. La majoria ha respost que esdevé un complement a la ventilació preventiva que han de dur a terme a les aules. Algun centre també ha destacat que amb aquest purificador d’aire portàtil han pogut saber, gràcies als nivells que indica de càrrega de partícules, virus i bacteris, quan era més necessari ventilar l’espai.

Pel que fa a la ubicació de l’equip, la majoria ha triat un aula fixa, tot i que en algun dels casos el purificador s’ha col·locat en un espai diferent cada dia. Un de cada set centres ha optat per col·locar-lo al menjador, per ser un espai on conviuen diferents grups bombolla.

En relació al temps que el mantenen en funcionament, tots els centres coincideixen en què el tenen engegat mentre hi ha els alumnes a l’aula, menjador o sala en general.

Entre els principals beneficis observats:


• Més confort tèrmic i acústic, ja que no han d’obrir tant les finestres
• Han guanyat en seguretat i tranquil·litat
• L’ambient és més confortable, s’ha millorat en qualitat d’aire interior (algun centre ha destacat que aquesta millora es notava fins i tot portant mascareta)
• En el cas dels centres amb alumnes amb edats compreses entre els 0-3 anys també apunten que no s’han produït contagis d’altres virus típics d’aquesta franja d’edat.
• Seguretat a la biblioteca i menjador, al ser espais on conviuen diferents grups bombolla
• És un bon indicador per saber quan cal reforçar la ventilació a l’espai en què es troba ubicat

Tots coincideixen que recomanarien aquest equip purificador d’aire, algun centre ha afegit que és útil més enllà de la pandèmia causada per la COVID-19.

Conclusions


D’aquesta manera, les principals conclusions d’aquest estudi de satisfacció per part de les escoles enquestades és entre notable i excel·lent i valoren la donació per part de SODECA entre útil i complementària a les tasques preventives que es duen en els respectius centres educatius. Entre els principals motius, exposen que des que tenen en funcionament aquest equip (la majoria en una aula fixa, però també espais amb diferents grups bombolla) no s’han produït contagis dins el mateix centre i que s’ha guanyat en confort, seguretat, tranquil·litat i millora de la qualitat d’aire. Tots recomanarien l’AIRDOG com a complement en les tasques de prevenció de la malaltia de la COVID-19, però també per a evitar altres tipus de contagis més habituals, sobretot entre la mainada més petita.

Els purificadors de SODECA, compten amb la certificació d’un laboratori extern i independent que reconeix l’efectivitat del 100% entre 10 i 30 minuts enfront el Mengovirus, microorganisme de la mateixa família a la que pertany el coronavirus SARS-CoV-2, causant de la malaltia COVID-19. A més a més, els purificadors contribueixen a reduir les bacteris aeròbies i fongs de l’ambient sense generar ozó. Aquest mes de febrer el purificador AIRDOG continua rebent reconeixements a l’efectivitat i rapidesa de la seva tecnologia patentada (TPA) que ha estat provada pel prestigiós Laboratori de Biologia de la Universitat Demócrito de Tracia, Grècia.

Per a més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: