RESOL ESTRENA LA CADIRA ECO GARROTXA, FETA AMB PLÀSTIC RECICLAT

Resol, l’empresa amb més de 50 anys d’experiència en mobiliari, ha estrenat recentment la seva cadira ECO Garrotxa feta amb plàstic reciclat. El material amb el qual es treballa per fer la cadira és polipropilè reciclat post-industrial. El polipropilè reciclat post-industrial és el material que es descarta durant el procés industrial d’altres peces de la mateixa fàbrica.

D’aquesta manera el benefici és doble ja que s’aprofita material que abans es descartava donant-li una segona vida injectant-lo per fer aquesta cadira i s’estalvia matèria prima verge.

La cadira Garrotxa és un dels referents de vendes de Resol. És una cadira molt versàtil de qualitat i resistent. És ideal per a qualsevol tipus d’esdeveniment ja sigui interior o exterior. A més a més, la cadira és aplilable fet que en facilita l’emmagatzematge i la fa ideal per a ajuntaments o ens públics per esdeveniments puntuals.

Resol, és preocupa per la sostenibilitat, el medi ambient i l’entorn per això s’ha subscrit al pacte mundial per els ODS, adquirint el compromís a curt termini de 5 dels 17 apartats, a més compta amb la ISO 1401 que certifica els seus sistemes de gestió ambiental. Resol cada dia treballa per millorar en aquest àmbit, buscant noves formules i solucions per a fer un món més sostenible.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

boto vermell5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: