PURIFICADORS D’AIRE PER A CENTRES EDUCATIUS, SALES D’ACTES I ALTRES EQUIPAMENTS MUNICIPALS

Després de l’experiència viscuda, es necessari canviar molts hàbits. Un dels més importants es la preocupació per a mantenir la qualitat de l’aire interior.

L’aire es transmissor de moltes bactèries, virus i altre patògens, així com petites partícules nocives per a la nostra salut. Per això, la mateixa importància té mantenir les instal·lacions netes, que disposar d’equips per assegurar l’aire net i desinfectat del nostre negoci.

SODECA com exemple d’adaptació a la nova realitat en la que ens ha situat la pandèmia del COVID-19, ha transformat part de la seva activitat situant-se en pocs mesos com un dels principals fabricants europeus de sistemes de neteja i desinfecció a traves del tractament de l’aire i de la ventilació.

Les completes solucions presentades en purificadors d’aire i sistemes de desinfecció de l’aire a través de càmeres germicides amb llum ultravioleta de ona curta UVc, son  òptimes per aconseguir una qualitat de l’aire interior en edificis d’habitatges, edificis públics o en els mateixos llocs de treball.

Sodeca 1

La implicació de SODECA en la utilització de la llum ultravioleta ha servit per entrar a formar part de l’Associació Internacional Ultravioleta IUVA que regula i avala amb estudis científics la utilització de las radiacions ultravioletes com a potent desinfectant, inactivant virus, bactèries i qualsevol patogen.

La notícia important ha arribat quan la Universitat de Boston ha determinat i confirmat que amb una dosis de 5mj/cm2 de radiació de llum ultravioleta UVc de 254 nm, es produeix una reducció del virus SARS-Cov-2 (COVID-19) en un 99% en només 6 segons, quedant el virus completament inactiu.

stop covidAlguna de les recomanacions més importants que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) esta explicant per a la reducció de contagis és la necessitat de ventilar i desinfectar els espais tancats. Amb tecnologia SODECA, utilitzant ventilació, desinfecció amb làmpades ultraviletes UVc i filtració de petites partícules a través de filtres HEPA, s’aconsegueix complir amb totes les recomanacions amb un sol equip i amb diferents formes constructives per a que s’adapti més a les necessitats de cada projecte.

SODECA posa a disposició de qualsevol persona o entitat el seu equip d’enginyers per estudiar quina és la millor solució a adoptar en cada una de les problemàtiques de qualitat d’aire interior.

 

            Descarrega la presentació

 

Per a més informació comercial de producte

boto vermell5

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: