LA REVOLUCIÓ DELS VEHICLES ELÈCTRICS EN NETEJA VIÀRIA

La contaminació a les grans ciutats és un dels temes que més preocupa la societat avui en dia. S’estan començant a plantejar prohibicions de circulació de vehicles contaminants i altres iniciatives per aconseguir un aire més net i saludable per tothom.

És per això que cada petita acció que es pugui fer per promoure vehicles més sostenibles i menys contaminants és una nova victòria.

Aebi Schmidt Group, ha presentat recentment l’escombradora eSwingo 200+. Es tracta d’una màquina 100% elèctrica que, en comparació amb un motor dièsel, estalvia fins a un 85% dels costos d’energia i fins a un 70% dels costos de manteniment. La eSwingo 200+ té els mateixos rendiments i fiabilitat que la mundialment coneguda Swingo 200+ de combustió interna aportant a més a més sostenibilitat i respecte pel medi ambient.

Algunes de les ciutats que utilitzen aquesta escombradora són Heidelberg a Alemanya i Thun a Suïssa, on el seu ús està promovent l’estalvi d’158kg de CO2 per torn,  que suposa prop de 24 tones de CO2 a l’any.

Emissions 0

Un litre de dièsel es converteix en 2,64 kg de CO2. Per tant, si un motor dièsel necessita 6 litres, equival a 15 kg de CO2. En el cas d’una escombradora compacta que funciona aproximadament unes 1.500 hores a l’any, ascendeix a 22.500kg de diòxid de carboni en un any o 112.500kg en 5 anys. Per compensar les emissions de la escombradora dièsel es necessitarien 1.800 arbres a l’any.

Les emissions de CO2 de l’eSwingo 200+ ascendeixen a un total de zero.

Per què escollir la eSwingo 200+?

Perquè és una inversió eficient.

Perquè no fa soroll.

Perquè redueix les emissions de CO2.

Perquè és un vehicle adaptat amb les últimes tecnologies del sector.

Perquè s’adapta ergonòmicament i ofereix confort.

Per què Perquè entre tots hem de ser responsables de la salut del nostre planeta.

Perquè és SCHMIDT!

 

Aebi Schmidt serà present a la Fira Municipalia que se celebrarà del 21 al 24 d’octubre a Lleida. Això permetrà explorar les seves ofertes de primera mà i consultar qualsevol dubte o qüestió al seu personal especialitzat.

Per a més informació

boto vermell5

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: