QUANT COSTA MANTENIR UN EQUIP D’IMPRESSIÓ VELL? (Part 2)

A més dels elevats costos d’impressió, energètics i de manteniment que genera, mantenir una impressora obsoleta et deixa sense funcions útils que podrien beneficiar el teu negoci tenint en compte l’evolució de la tecnologia i dels processos de treball.

Fabricants d’impressores com HP no es limiten a posar el mateix motor en un xassís més modern, sinó que perfeccionen la tecnologia perquè faci un ús més eficient dels consumibles i estalviï energia per reduir costos i ser més sostenibles. A més, afegeixen prestacions per augmentar la seguretat, reduir residus i adaptar l’ús dels equips a l’actual entorn empresarial. Malgrat tot, si decideixes conservar els equips vells, pots perdre’t-ho tot. HP ens explica alguns avantatges que podries perdre’t.

 

Característiques addicionals

Els nous equips, incorporen prestacions de sèrie que podrien millorar l’eficiència considerablement. La impressió a doble cara podria ajudar-te a assolir objectius de sostenibilitat i retallar despeses en paper. La impressió pull, que garanteix que els treballs s’imprimeixen únicament quan l’usuari s’autentifica a la impressora, poden reduir les fulles impreses aparentment inútils que de vegades acaben apilades a la safata de sortida. El mode esborrany i econòmic d’alta qualitat proporciona impressions d’aspecte professional amb un baix consum de consumible.

Però això no és tot. Les opcions d’impressió avançada podrien oferir-te més control sobre quines persones poden imprimir què i quan, a fi d’evitar feines d’impressió cares i innecessàries. Les opcions d’impressió des del núvol i la impressió mòbil permeten als equips de treball més agilitat i productivitat.

 

Seguretat

Les impressores s’han convertit en objectiu per als hackers, ja que són considerades un dels punts més febles de la cadena de seguretat informàtica. És possible que el software dels equips antics deixi d’actualitzar-se deixant la impressora, els treballs i fins i tot la xarxa  vulnerable a atacs. Les noves impressores LaserJet i PageWide incorporen seguretat pròpia per protegir-te contra tot això, amb HP SureStart, que protegeix i verifica les llistes blanques de firmware i la BIOS, per evitar que siguin substituïts per una alternativa piratejada. A més inclouen opcions com Pull Printing, que contribueixen a la seguretat a millorar la seguretat física dels documents impresos. Tenint en compte que la vulneració de la seguretat pot costar-li al teu negoci molts diners, creus que és bona idea continuar treballant amb equips vells?

  

La substitució no és l’única alternativa

Possiblement la millor manera d’avançar no sigui només la substitució sinó passar-nos a un model diferent. Si encara no hi treballes, optar per serveis gestionats de impressió on pagaràs per un servei mensual basat en el cost per pàgina és una bona opció perquè a més d’oblidar-te de grans inversions cada quatre o sis anys, veuràs reduïts els costos de manteniment i gestió. Si això et sembla poc, amb més dades a l’abast i la implementació d’una estratègia d’impressió adient, resulta més senzill racionalitzar-ho tot. Si continues treballant amb equips vells tens motius per renovar-les però encara tens més motius per fer servir una estratègia SGI (Serveis Gestionats d’Impressió).

Font: Reprogir (Elisabet B.)

 

Per a més informació o consultes

boto vermell5

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: