6 REQUERIMENTS QUE HA DE TENIR UNA GANDULA PER A LES CONCESSIONS DE PLATGES

A continuació et donem a conèixer 6 requeriments que ha detenir una gandula per a les concessions de platges:
1-Resistència: Aquest és el punt més valorat per les persones que exploten gandules a les platges. Les gandules que són d’una sola peça, el que es coneix com a monobloc són una bona opció tenint en compte que siguin de polipropilè reforçades amb fibra de vidre per donar-li molta més resistència. Si incorporen una part de teixit tipus Textilene és important que sigui de doble fil la trama i l’ordit per tal que la resistència també sigui l’òptima. A nivell de desgast també és important que incorpori protecció UV pel sol.

2-Posicions: És important que una gandula tingui posicions que et permetin llegir, observar el mar o estirar-se en posició totalment plana, ja sigui panxa amunt o panxa avall.

3-Apilabilitat: cal que tingui un disseny intel·ligent que ofereixi una màxima apilabilitat en el mínim espai.

4-El preu: hi ha molta varietat de materials a nivell de gandules com el ratan, l’alumini, però sens dubte el polipropilè és el més reconegut perquè permet fer fabricacions massives amb motlles enormes i obtenir unes economies d’escala molt importants.

5-Seguretat: Hi ha dos temes de seguretat importants a nivell de gandules: que la gandula compleixi algun tipus de normativa, i a nivell d’usuari és que la gandula incorpori algun dispositiu o caixa de seguretat per guardar les pertinences. A més, aquest punt és molt important per la persona que té les concessions de gandules perquè li permet generar uns ingressos extres.

6-Facilitat del recanvi: Un altre punt clau per la persona que té les concessions de les gandules de platges és el recanvi de teles. Normalment l’estructura resisteix els embats de la calor, el sol i els productes químics que es posen els banyistes molt més temps que les teles. És important que les gandules permetin fer aquest canvi en el mínim temps possible i que es pugui fer de forma senzilla.

 

Si estàs interessat en conèixer més sobre gandules que compleixin tots aquests requeriments contacta AQUÍ

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: