GRUP JORSAN, EL SERVEI DE TRANSPORT PER LES EMPRESES

A l’hora d’escollir un proveïdor de vehicles per crear una flota, ja sigui per una empresa, una brigada municipal o qualsevol ens públic, hi ha molts factors a tenir en compte. L’empresa Iniciatives Jorsan, a part de ser concessionari de vehicles industrials de tot tipus compta també amb el suport de SEA, empresa especialitzada en la reparació i el manteniment d’aquests vehicles.

Iniciatives Jorsan és el concessionari oficial de la marca Isuzu a l’estat espanyol, però la seva oferta de vehicles industrials és molt àmplia oferint des de camions fins a pick ups passant per petits vehicles elèctrics. Isuzu és un dels fabricants de motors dièsel més gran del món. Entre les seves prioritats hi ha la reducció de la contaminació mediambiental. Per això, concentra les seves energies en el desenvolupament de motors dièsel nets, que ofereixin una reducció significativa dels nivells de partícules i gasos contaminants.

Pel que fa a les necessitats d’un ajuntament, Jorsan compta amb la possibilitat d’instal·lar complements als vehicles com ara escampadors de sal, llevaneus, escombradores o cistelles elevadores entre d’altres oferint un producte molt versàtil i adaptat a cada necessitat.

Els clients estan satisfets, no només pel seu tracte familiar i proper, sinó que valoren molt que els mateixos proveïdors de vehicles, siguin els que més endavant es facin càrrec de les reparacions i manteniment dels mateixos.

Un dels seus clients, Antonio Arrabal responsable de Juan y Juan S.L. i Ecointeligent, S.L., ens explica que fa anys que compta amb Jorsan com a proveïdor de camions Isuzu de 3,5 tn i 7,5 tn. De fet porten comprats al llarg dels anys uns 15 camions. Arrabal afirma que han comprovat que són els camions que duren més del mercat, que tenen poc manteniment, que tenen un bon canvi automàtic, són de conducció suau i són robusts per suportar grans càrregues com són tasques de recollida de residus.

En definitiva doncs, una empresa a tenir en compte si busquem vehicles industrials.

 

Si necessites més informació

boto vermell5

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: