FRAMUN RÈTOLS. PROJECTES DE PERSONALITZACIÓ, MARCATGE I IDENTIFICACIÓ AL SERVEIS DELS AJUNTAMENTS

En moltes ocasions els ajuntaments busquen un producte que destaqui, que marqui la diferencia en un acte, en inauguracions o esdeveniments importants, regalar quelcom commemoratiu que sigui original, útil i quedi pel record. Doncs la personalització és la clau de l’èxit.

Primer de tot cal escollir un producte, un objecte que es personalitzarà. Segons l’experiència de Framun rètols, en el gran allau d’ofertes que hi ha al mercat, s’han adonat que les idees es valoren cada vegada més i que els consumidors són cada vegada més exigents pel fet d’estar envoltats de missatges a diari. Conseqüentment, cal ser original i creatiu per oferir un record, un producte amb solera i la personalització ens ofereix moltes avantatges i marca aquesta diferència.

Amb la impressora UV de Roland Framun realitza personalització a mida, on cada un dels objectes és diferent amb el nom de la persona, una sacralització numèrica o poden realitzar treballs en sèrie personalitzant tots els objectes amb la mateixa impressió. L’empresa està preparada pel repte i per oferir temps de producció ajustats a qualsevol pressupost.

La versatilitat d’aquest equip permet a Framun adaptar-se a qualsevol encàrrec sigui quin sigui el projecte. Només així es pot oferir un bon servei on el client participa en tot moment de la seva creació. Es poden realitzar fundes per a mòbils, tasses, dossiers, clauers, bolígraf, etc.

1

Pel que fa a materials, es pot imprimir sobre superfícies com: metacrilat, lona, acrílic, fusta, plàstic, pell, etc. Infinitat de possibilitats en la personalització que s’adapten a cada projecte, per treballar conjuntament amb el client descobrint el que necessita i com podem oferir el millor producte en personalització.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: