OPCIONS DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL PER LA CAMPANYA DE NADAL

S’acosten les festes de Nadal i molts municipis catalans busquen solucions o idees per dinamitzar el comerç local i una bona opció són les pistes de gel o els tobogans.

L’empresa N-ICE fa més de 10 anys que es dedica a la distribució de pistes de patinatge ja sigui de gel natural com de gel sintètic, una innovació ecològica que substitueix al gel.

N-ICE ha instal·lat pistes a Sabadell, Cervera, Vilafranca del Penedès, Reus, Vilanova i la Geltrú i d’altres ciutats de la geografia catalana i espanyola on subministra tots els elements necessaris per la seva instal·lació: patins, màquines de neteja i afiladora, així com prestatges i bancs per als patinadors.

A N-ICE avaluen les necessitats del client i assessoren el producte més adient ja sigui pista de gel natural, sintètic o l’opció de complementar les instal·lacions amb un tobogan.
.

Pista de gel natural

N-ICE ofereix el lloguer de la pista de gel, la instal·lació i el servei tècnic 24 hores. Les pistes de gel s’adapten a qualsevol pressupost i dimensió sempre i quan es disposi de 200 metres quadrats de superfície per a instal·lar-la.

Cal tenir en compte que per instal·lar la pista el sòl ha de ser ferm, compacte i anivellat. Empresa i organitzadors faran una primera valoració de l’entorn, població activa i impacte econòmic per escollir el millor lloc del poble o ciutat per instal·lar-la.

N-ICE treballa amb maquinaria especialment dissenyada i fabricada per reduir al màxim el consum elèctric al mateix temps que s’augmenta la potència frigorífica per al manteniment de la pista de gel.
.

Pista de gel sintètic

Per reduir la despesa energètica, la contaminació i mantenir les possibilitats que ofereix la pista de gel, N-ICE ofereix també la pista de gel sintètic. És un nou concepte de pista per patinar emulant la pista de gel. Feta de polietilè, és una alternativa a les pistes de gel tradicionals amb grans prestacions oferint un estalvi energètic ja que la pista no necessita fred per mantenir-se.
.

Tobogan

Com a alternativa diferent i innovadora o un complement per als més atrevits N-ICE també ofereix tobogans. Són estructures més petites, d’uns 25 metres de llargada accessibles per a tothom que s’atreveixi a baixar-los lliscant amb un dònut inflable. Aquestes estructures poden ser de gel natural o sintètic adaptant-se sempre a les necessitats i desitjos de cada client.
.

Opcions de finançament

Les pistes de gel solen ser una proposta finançada i gestionada pels comerciants de la zona que o bé amortitzen la inversió amb l’augment de vendes a les botigues i les entrades per patinar o busquen patrocinadors i sponsors per a la pista de gel. Pel que fa a la publicitat a les instal·lacions, se’n pot instal·lar a les tanques, a les casetes o carpes i al centre de la pista.

Les entrades acostumen a valdre entre 5 i 8 euros i l’ajuntament pot cedir l’ús de l’espai públic on instal·lar la pista o assumir part del cost.

A Vilanova i la Geltrú, Kinder Bueno ha estat el patrocinador de la pista de gel diverses vegades i regalaven marxandatge a la mainada. D’altres ciutats opten per a regalar minuts de patinatge amb les compres a les botigues de l’associació de comerciants o de l’eix comercial que organitza la instal·lació de la pista.

Aquestes instal·lacions solen ser un bon reclam per a tots els públics i funcionen molt bé per dinamitzar i incentivar la compra en comerços locals.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: