DISSENY I VERSATILITAT EN EL CONTENIDOR SOLDEBER

Soldeber

Soldeber és una empresa jove formada per personal altament qualificat que està constantment pensant en l’evolució i millora dels seus productes.

Un dels productes estrella de l’empresa són els contenidors metàl·lics, robustos i de qualitat que tenen patentats per les seves exclusives característiques tècniques. Es tracta d’un producte molt versàtil pensat per conviure amb l’entorn fabricat seguint la normativa europea RSU. El disseny està especialment elaborat per minimitzar l’impacte visual amb línies rectes i amb els mecanismes mòbils integrats per eliminar qualsevol component antiestètic visual. Es busca tant la practicitat i comoditat dels usuaris que s’ha trobat un sistema silenciós de manipular els mecanismes mòbils pensant en els veïns i veïnes i aconseguint molestar al veïnat el mínim possible.

Amb la superfície llisa i un sistema d’elevació vertical de doble ganxo, els contenidors Soldeber són visualment atractius, però a més a més, tenen la possibilitat d’integrar jardineres per transformar la zona de brossa en un espai molt més net i respectuós.

La versatilitat del producte ve donada pel sistema modular que permet col·locar qualsevol model de contenidor de diferents formes per aconseguir cobrir els punts necessaris de contenidors de reciclatge als pobles i ciutats. El mateix sistema permet formar figures geomètriques amb els contenidors minimitzant l’ocupació de la via pública i aprofitant al màxim l’espai disponible.

L’empresa fabrica contenidors amb versions específiques per totes les necessitats de recollida selectiva, ja sigui cartró, envasos o contenidors d’oli. S’ofereixen 3 mides de contenidors diferents: de 3 metres cúbics, de 5 o de 9 metres cúbics, depenent molt de l’espai disponible i la necessitat de la localització del punt de recollida selectiva.

contenidor Soldeber.

Contenidor 100% reciclable

La filosofia del reciclatge de Soldeber va més enllà de la pròpia funció dels contenidors, i és que els contenidors són completament metàl•lics per a ser 100% reciclables quan finalitzi la seva vida útil. Així mateix, amb aquests materials es garanteix la durabilitat ja que són resistents a la corrosió i poden ser operatius fins i tot després d’un incendi.

container soldeber groc
.

Contenidor 100% personalitzable

Una de les característiques més rellevants dels contenidors Soldeber és la seva adaptabilitat. Els contenidors són molt personalitzables i s’ajusten a les necessitats i demandes de cada client. Existeix la possibilitat de col·locar un sistema anti-vàndals per evitar que el contenidor es bolqui o es mogui. Amb la mateixa línia, compten amb un sistema anti-ventades per aconseguir la immobilització de contenidor al seu espai habitual. Així mateix el client pot escollir les mides del contenidor, de les boques de recollida, el color de pintura etc…

Soldeber és una empresa que es dedica des de l’any 2003 al manteniment industrial, soldadura, manteniment de mobiliari urbà, construccions metàl·liques i projectes a mida. Amb l’arribada de la crisi econòmica dels anys 2007-2008, Soldeber es va reinventar creant un producte propi d’altes prestacions i amb característiques diferencials de qualsevol altre: els contenidors.

Tot i que els contenidors són el seu producte diferencial, Soldeber també ofereix altres serveis relacionats amb el mobiliari urbà a ajuntaments i administracions.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: