GRUPO NORTE REFORÇA EL SEU LIDERATGE EN EL SECTOR D’EMERGÈNCIES AMB ELS 112 A CATALUNYA I CANÀRIES

Contact Center 112 Emergències

Grupo Norte ha aconseguit l’adjudicació dels serveis contact center d’emergències 112 a Catalunya (CAT 112) i Canàries (1-1-2 Canàries), amb una vinculació de dos i quatre anys prorrogables respectivament. Les dues adjudicacions suposen refermar el lideratge de la companyia en l’atenció telefònica d’emergències, un servei especialment valorat pels ciutadans i que, per assolir ràtios d’èxit, implica una perfecta sincronització entre l’equip humà i la tecnologia.

112 Canarias contact centerAmb l’objectiu de garantir la qualitat i l’excel·lència en el servei, Grupo Norte ha incorporat a la seva plantilla a 235 professionals, amb perfils de gestors telefònics, supervisors, coordinadors, responsables de servei, formadors, agents de qualitat, responsables de comunicació i oficials administratius. D’ells, 155 professionals s’encarreguen del Servei d’Atenció de Trucades d’Emergència CAT112, depenent del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, i que s’assenta en dos centres de treball situats a Barcelona (L’Hospitalet) i Reus. Altres 80 professionals són els responsables del bon funcionament del Centre Coordinador d’Emergències i Serguretat 1-1-2 dependent del Govern de Canàries, des del qual es gestionen els recursos que hi ha a l’arxipèlag en l’àmbit de les emergències. En aquest cas, i per donar una resposta eficient, el servei es divideix en dues Sales Operatives, situades a Tenerife i Gran Canària. Tots dos serveis 112 ofereixen una resposta immediata les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, centralitzant totes les trucades urgents perquè qualsevol ciutadà, pugui sol·licitar els serveis públics d’urgències sanitàries, extinció d’incendis i salvament, seguretat ciutadana i Protecció Civil quan es trobi en una situació d’emergència.
.
Experiència acumulada

L’experiència de Grupo Norte en la implantació i gestió de serveis contact center d’emergències es remunta a fa més d’una dècada, en concret des que el 2005 va resultar adjudicatari del 112 de Castella i Lleó, en aquesta ocasió amb el suport tecnològic de Telefònica, i el balanç al 2016 ha estat d’una atenció mitjana diària de 3.500 trucades procedents de les nou províncies, amb una gestió de més d’un miler d’incidents al dia. Els resultats obtinguts van portar a aquest servei a aconseguir l’any 2012 el Premi al Centre d’Emergències amb millor gestió de la Unió Europea, atorgat per l’Associació del Nombre d’Emergència Europeu (EENA).

El coneixement adquirit en aquests anys, unit a l’especialització i la innovació en processos, ha permès a la companyia construir una metodologia pròpia d’excel·lència i qualitat que garanteix, d’una banda, la detecció de millores professionals en la qualificació dels equips humans mitjançant formacions específiques i, de l’altra, la creació de quadres de comandament que prediuen fins i tot el volum de trucades, un dels factors crítics en una plataforma d’atenció a emergències.

.
Sobre Grupo Norte

Grupo Norte és una companyia líder en Serveis Integrats, amb més de 40 anys d’experiència i especialitzada en crear solucions innovadores per als seus clients.

Un gran grup empresarial compromès amb la responsabilitat social i que, en aquest sentit, ha rebut més d’una desena d’importants reconeixements d’àmbit nacional i internacional per l’aplicació de polítiques socials que beneficien especialment als col·lectius més desfavorits.

Pel que fa a la presència internacional, Grupo Norte té presència a Xile des de l’any 2001 i compta també amb delegació a Perú des 2014 i a Portugal des 2016.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: