COOLTRA MOTOS ES CONSOLIDA EN EL SECTOR POLICIAL AMB EL SEU SISTEMA DE RENTING DE MOTOS

moto policial ajuntaments

El concepte de propietat està canviant en els últims temps, el que fa que modalitats com el renting estiguin a la ordre del dia després d’uns anys complicats degut a la crisis mundial que hem viscut. Ja no únicament grans empreses, cada cop son més professionals autònoms, particulars, famílies així com institucions els que opten per aquesta mobilitat de lloguer, ja que les avantatges son moltes.
.
Des de l’empresa Cooltra, líder en lloguer de motos des de 2006, varen ser conscients d’aquesta necessitat des d’un primer moment, cosa que els va permetre aprofitar així el posicionar-se ràpidament com a líders del sector, oferint als seus clients el que necessiten de manera personalitzada i detallada a cadascun d’ells.
.
Un dels sectors amb els que treballen cada vegada més és el policial. Porten ja un temps forjant relacions amb diferents institucions a les que ofereixen els seus serveis de renting, proposant solucions integrals de mobilitat, tant convencional, com elèctrica (un sector pel qual des de Coolltra s’està apostant cada cop més).
.
Cooltra té les avantatges de tenir una amplia experiència en el món de la moto i el lloguer d’aquestes, i la gran flota que ofereix als seus clients així com els serveis que ofereixen integrats al renting, com és l’assistència en carretera, el vehicle de substitució, assegurança a tot risc…, tot ofert per part de marques de qualitat contrastada amb les que sempre treballen des de Cooltra.
.
Concretament, pel que fa referència a les flotes policials, i dintre de la seva voluntat d’oferir sempre el millor, Cooltra té un acord d’exclusivitat amb Federal Signal Vama i la seva xarxa comercial per poder oferir productes de la millor qualitat al segment policial.
.
Aquest èxit està acompanyat d’una xarxa de clients imponents, ja que entre els principals trobem el Port de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Boi, el de Castellar del Vallès, Manresa, St. Adrià del Besòs, entre molts altres.
.
Així doncs, veiem com el sector del renting està en el seu millor moment i queda clar al veure l’augment de la seva demanda així com la professionalització i lideratge d’algunes empreses com Cooltra que aposten fort per aquest sector.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: