ELS VIRUS ALS EQUIPS D’IMPRESSIÓ, UNA AMENAÇA REAL

protecció d'impressores

Els atacs als equips d’impressió estan a l’ordre del dia. El CryptoLocker i d’altres virus s’estan convertint en vells coneguts i un gran mal de cap. El departament informàtic de qualsevol ens públic o empresa privada ha de tenir en compte que pels sistemes d’impressió hi passa molta informació confidencial: dades de clients, contractes, pressupostos, dades de treballadors…
.
HP ofereix una sèrie de solucions per protegir les dades dels equips d’impressió en tot moment. Control Group, especialistes en implementació de solucions globals de sistemes d’impressió són els encarregats d’implementar el sistema de protecció d’impressores d’HP: JetAdvantage Security Manager (veure vídeo al final).
.
Aquesta eina és pionera al sector oferint una supervisió automàtica de la configuració de seguretat dels dispositius permetent augmentar-la i reduir els riscos d’infecció de tota la flota d’equips d’impressió, ja siguin escàners, impressores o equips multifunció. Així mateix, l’eina permet a l’equip d’informàtics de l’empresa o l’ajuntament, estalviar molt temps mitjançant l’automatització de processos de seguretat.
..

Funcionament

Software protecció impressores

El software és capaç de configurar automàticament els ajustos necessaris per complir amb la política de seguretat de l’ajuntament o empresa en qüestió, fent unes revisions periòdiques als equips d’impressió. D’aquesta manera s’aconsegueix uniformitat d’equips i que tots els dispositius estiguin protegits contra qualsevol malware.
.
Un dels grans avantatges d’HP Security Manager és la seva facilitat de maneig. Es tracta d’una eina molt intuïtiva que protegeix de forma automàtica tots els dispositius de l’empresa en tot moment. És a dir, si després de la instal·lació del software l’ajuntament instal·la una nova impressora, l’eina la detecta de manera automàtica i la protegeix una vegada connectada en xarxa.
.
Periòdicament el programa realitza avaluacions als dispositius i repara automàticament qualsevol equip que no compleixi amb la normativa de seguretat establerta.
.
Per últim, el software també permet la gestió automàtica dels certificats dels dispositius. Aquesta automatització ha reduït força la càrrega administrativa a l’hora d’instal·lar els certificats d’identitat que abans calia fer-la manual.
.
En resum, la supervisió automatitzada del software permet tenir la seguretat i tranquil·litat que els equips d’impressió estan ben assegurats sense necessitat d’invertir en mitjans tècnics o humans d’equips d’informàtics.
.
Per provar una versió demo del software contactar a Control Group
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: