NOVES LÍNIES DE PARCS INFANTILS A NOVATILU

Parc Novatilu

Novatilu, fabricants d’enllumenat públic i equipament per a paisatge urbà, ha presentat la seva nova línia de parcs infantils formada per les línies Ekko, Slim, Adventure, elements temàtics i molles. En totes les gammes se centra el joc com un poderós instrument de diversió, socialització, desenvolupament i integració infantil.

Ekko crea un espai on s’ajunta la naturalesa i una infinitat d’intrèpides aventures, en un entorn natural i molt divertit. Dotat d’escales, rampes d’escalada, ponts, etc… S’integra fàcilment en entorns urbans i rurals. Un parc modular que pot arribar a formar tot un espai d’aventura a través de torres connectades per una gran varietat de ponts. Utilitza fustes i materials ecològics, reciclables i de gran qualitat, que doten al parc d’un aire rural que trenca amb la monotonia de les nostres ciutats.

Slim afavoreix el desenvolupament psicomotriu dels més petits. Gràcies al seu disseny i a materials innovadors, facilita la comunicació entre el producte i el seu usuari, originant una àmplia experiència sensorial perceptiva.

Adventure és una línia formada per estructures de joc per a nens de totes les etapes. El joc pretén oferir als nens la possibilitat de trobar uns riscos acceptables com a part d’un entorn d’aprenentatge estimulant, desafiador, però per sobre de tot, controlat.

Els jocs temàtics transporten a l’usuari a un món de fantasia amb àmplies possibilitats temàtiques per estimular la imaginació i fomentar noves formes de joc i entreteniment.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: