RECICLAR ELS CARTUXOS USATS ÉS GRATIS, FÀCIL I RESPONSABLE

HP Planet Partners Program ofereix una via gratuïta, senzilla i convenient als consumidors de retornar i reciclar els cartutxos originals de HP.

Portat a terme fa més de 20 anys, HP Planet Partners Program és el sistema pioner perquè els consumidors puguin reciclar els seus consumibles originals de HP sense cap cost i complint en tot moment amb la normativa ISO 14001. A través d’aquest sistema HP és capaç de garantir amb documentació que els consumibles retornats per aquest sistema mai seran reomplerts o revenuts o enviats a una deixalleria, sinó que seran tots reciclats.
Aquest sistema platejat per HP contrasta amb el procés utilitzat per altres fabricants que sí que reomplen o reutilitzen els consumibles. El problema és que molts d’aquests consumibles queden inutilitzats per ser reomplerts i que en el procés es generen parts inutilitzables, les quals solen acabar en deixalleries i fora del procés de reciclatge.
.

CONTROL GROUP, COMPROMESOS AMB UN FUTUR SOSTENIBLE PEL MEDI AMBIENT

És per aquest motiu que ja fa temps que l’empresa CONTROL GROUP està adherida al HP Planet Partners Program i que el seu compromís amb el medi ambient s’estén al llarg de tot el procés relacionat amb la impressió, per exemple dissenyant la distribució responsable dels equips, promovent la utilització de software de reducció d’energia o impressió responsable o facilitant la recollida i reciclatge tant de consumibles com equips.
.

EL CERCLE TANCAT DEL RECICLATGE DE HP PLANET PARTNERS PROGRAM

Gràcies a HP Planet Partners Program, els clients disposen d’un sistema senzill i respectuós amb el medi ambient, per a retornar els consumibles d’impressió originals HP buits pel seu posterior reciclatge. Això contrasta amb els processos de les empreses que es dediquen a re-manufacturar i reomplir els cartutxos, que poden endarrerir l’entrada d’alguns cartutxos en el cicle dels residus controlats, però també poden causar danys importants al medi ambient.

Un cop rebuts, els cartutxos HP LaserJet i d’injecció de tinta, són reciclats a les instal·lacions situades a França i Alemanya. El procés de reciclatge de tots els cartutxos HP retornats consta de diferents fases. Els materials es classifiquen i trituren fent servir una tecnologia patentada propietat de HP per dividir-los en plàstics, metalls i residus de tinta, escuma o tòner, fins a reduir-los a matèries primeres que es podran fer servir per a fabricar productes nous, entre els quals es troben els cartutxos HP. Els materials sobrants i la tinta o el tòner residual són usats en la recuperació d’energia, per a compensar el consum de combustible d’origen fòssil, o rebutjats de manera responsable. Els embalatges retornats se separen i reciclen de manera independent.

HP Planet Partners Program és un mètode respectuós amb el medi ambient, i proporciona un sistema de reciclatge d’avantguarda pels consumibles d’impressió HP utilitzats.

reciclatge HP COntrol Sistemes

.
AVANTATGES HP PLANET PROGRAM:

• Una solució fàcil.
• Un servei professional i fiable.
• Tranquil·litat. Seguretat de que es reciclarà de manera adequada i responsable.
• Compliment total de les normatives: tots els agents utilitzats per HP disposen de totes les llicències pertinents.
• Possibilitat de seguiment. Es genera documentació del procés que pot ser supervisat i que està disponible en cas de petició.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: