LES OPORTUNITATS FEDER PER A MUNICIPIS I COMARQUES

FEDER municipis i comarques

A finals d’agost es van publicar dues guies editades pel Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, una relativa als PECTs (Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial) i l’altra relativa als Objectius 4 i 6 de la Política de Cohesió.

La primera, la Guia de PECTs; especifica les tipologies d’actuacions i informa de les possibilitats i limitacions de la despesa subvencionable. Ens permet, ja de forma definitiva, estructurar una proposta de PECT, municipal, comarcal o territorial i les iniciatives a incloure en el projecte, ben definides a nivell tècnic, econòmic, de governança i de gestió.

La segona, dels Objectius 4 i 6 de la Política de Cohesió, caracteritza les actuacions Feder en els àmbits de les energies renovables (particularment biomassa) i eficiència energètica (Obj. 4), i la protecció, millora i aprofitament del patrimoni natural i cultural (Obj. 6). Aquesta segona guia correspon a projectes a realitzar en el marc d’una convocatòria del Dep. de Governació independent de la de PECTs, que per una banda obre possibilitats noves de treball, i per altra obliga a escollir estratègicament quins temes d’energia i turisme s’orienten a la convocatòria de PECTs i quins en aquesta d’Objectius 4 i 6.

A continuació es pot trobar la nota de premsa de la Generalitat així com els links directes a les guies.
http://governacio.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/150827-Guies-Feder_ens-locals

Feu clic per accedir a guia_pect_2014_2020.pdf

Feu clic per accedir a GUIA_EIXOS_4_I_6_2014_2020.pdf

Enric Fuster

.

..

Enric Fuster

Consultor sènior – Innopro Consulting

Posem al vostre abast un canal de consultes per demanar, als diferents col·laboradors d’Ajuntament Impulsa, més informació sobre la temàtica d’aquest apartat

consulta Ajuntament Impulsa

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: