PAGAR LA ZONA BLAVA DES DEL MÒBIL

El Pay Park, és una aplicació per gestionar la mobilitat urbana que permet conèixer l’estat del trànsit a temps real, disponibilitat de places d’aparcament en Zones Blaves, Verdes o Aparcaments i portar un control dels pagaments efectuats en aquestes zones.

L’aplicació està pensada per smartphones Android i IOS, però també compta amb una versió web www.paypark.cat, és a dir, que des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet es pot pagar o renovar el tiquet de la zona blava.

El servei es basa en un sistema de prepagament: l’usuari adquireix un saldo que utilitza per efectuar totes les operacions a les zones habilitades.

PayPark simplifica la gestió de les llistes de vehicles amb tarifes especial – veïns, serveis públics, serveis municipals,…– podent ser controlats directament i de manera senzilla per part de l’administrador.

PayPark permet als comerciants bonificar temps d’aparcament als seus clients amb una sistemàtica tan senzilla com un reemborsament de saldo des d’un compte comerç a una matrícula concreta.

PayPark permet DESAPARCAR, re-abonant el temps sobrant als usuaris i utilitzant aquesta informació com a Intel·ligència Social per optimitzar l’aparcament a la ciutat.

Una bona aplicació pels Ajuntaments

El PayPark, a part de ser una còmoda opció pels ciutadans permet optimitzar el control de les zones blaves de forma eficaç. Aquesta solució tecnològica es completa amb una aplicació de gestió municipal i una plataforma que permet la col·laboració senzilla i transparent entre els diferents actors municipals que intervenen en els serveis al ciutadà.

A més hi ha un altre valor intrínsec en aquesta aplicació i és que els guanys “reporten a la societat”, beneficiant persones amb discapacitat i els centres que gestiona Mifas.

I pels ciutadans 

Aviat quedarà a l’oblit buscar el parquímetre de la zona blava, haver de córrer per renovar el tiquet d’aparcament, fer servir la targeta en públic, portar xavalla per pagar els imports d’aquestes àrees o pagar multes per sobrepassar el temps d’estacionament.

Ben aviat els ciutadans podran gaudir gratuïtament d’aquesta aplicació, actualment en fase de proves, i que aquest estiu es preveu implementar a les zones blaves que gestiona Giropark, del Grup Mifas.

Una iniciativa de Grup Mifas

PayPark és una tecnologia ideada i desenvolupada per la secció de R+D del Grup MIFAS.

MIFAS és una entitat sense ànim de lucre reconeguda com ONG i declarada d’utilitat pública que representa les persones amb discapacitat física de les comarques gironines. Actualment  MIFAS te més de 3000 socis als quals se’ls ofereixen tot un seguit de serveis sense cap requisit econòmic.

MIFAS és una entitat que depèn en gran part de les ajudes institucionals i en menor part d’un grup d’empreses propi. Aquest grup d’empreses compleix el doble objectiu de permetre la inserció laboral de part dels seus associats i complementar els ingressos de MIFAS destinats a la seva tasca social. Entre aquestes empreses hi ha GiroPark, que es dedica a l’explotació de zones blaves i aparcaments i que és líder a les comarques gironines amb prop de 4000 places gestionades a Girona, Figueres, Salt, Torroella de Montgrí, L’Estartit, Palamós, Pals, Llagostera, Cassà de la Selva, Arbúcies, Santa Coloma de Farners, La Bisbal d’Empordà i Banyoles.

MIFAS a part d’implementar aquest sistema a GiroPark, preveu aplicar-ho a empreses del sector tant a nivell nacional com internacional.

Més informació en el vídeo: Premi BDigital a la Innovació Digital

http://youtu.be/gr4tRCZskcE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: