EL PROJECTE DE CARTELLERA DIGITAL PER A L’AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR

L’Ajuntament de Premià de Mar disposava d’un sistema de cartellera digital amb pantalles d’interior, ubicades en diferents edificis. Els va sorgir però, la necessitat de comunicar a la via pública, directament al ciutadà, per la qual cosa van incorporar 2 MUPIS d’Ins-Digital, una pantalla exterior col·locada a una paret d’un edifici municipal i un quiosc o tòtem digital.

A més, l’Ajuntament va aprofitar per substituir l’obsolet sistema de cartellera digital pel d’Ins-Digital.

Quines són les principals característiques d’aquesta cartellera digital:

És d’ús comercial. Disposa d’un sistema tàctil capacitatiu de 10 tocs i té una resolució Full HD amb una brillantor de 2500 cd/m2. També té una protecció IP65. A més, és compatible amb gestors de continguts.

La majoria de models d’Ins-Digital estan fets d’acer dolç o acer inoxidable, la carcassa robusta és prou forta per protegir els components de la pantalla de danys externs i vandalisme. El vidre temperat és extra fort i protegeix els components interns del quiosc digital, afegint una capa addicional de seguretat contra els actes no desitjats. L’empresa disposa de models estandarditzats: com el Clàssic, Urban o Delux; o personalitzats a nivell d’acabats, colors i fins i tot adaptant vinils corporatius.

Amb aquestes pantalles tàctils, els usuaris poden ara accedir a diferents tipus d’informació de manera fàcil, dinàmica i ràpida.

Per a més informació o per contactar amb Ins-Digital

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: