UN MUNICIPI A LA RECERCA D’UNA SOLUCIÓ D’IL·LUMINACIÓ INNOVADORA

A Beauvoir-sur-Niort (departament de Deux-Sèvres, França), la pista de tennis d’un parc infantil i zona d’esbarjo esportiu ja no és accessible a la nit. Preocupats pel benestar dels seus habitants, l’Ajuntament es va dirigir a Sunna Design per trobar una solució d’il·luminació que permetés als jugadors seguir gaudint d’aquest camp a la nit. Les solucions solars van ser les escollides pel municipi, que cercava un sistema d’il·luminació intel·ligent i sense obres pesades. Autònoms i connectats, els fanals solars de Sunna Design complien tots els criteris del projecte d’il·luminació del municipi.

SOLUCIONS SOLARS PER IL·LUMINAR UN CAMP DE TENNIS

Els fanals solars Sunna Design Up4 són adequats per il·luminar camps esportius en el context de l’esport recreatiu. Amb una alçada d’il·luminació de 7 metres i una temperatura de color de 4000K, aquestes solucions solars ofereixen una llum artificial confortable, així com una excel·lent uniformitat d’il·luminació, un paràmetre essencial per a la pràctica esportiva. Els 4 fanals solars instal·lats al voltant de la pista de tennis proporcionen una il·luminació constant a la seva màxima potència quan es fa fosc, amb el seu funcionament de 3 hores al 100% de garantia.

ENLLUMENAT FÀCIL D’INSTAL·LAR I D’USAR

Juntament amb l’empresa Engie Ineo, Sunna Design va desplegar ràpidament els fanals i va aportar una solució a la manca d’il·luminació d’aquesta pista de tennis exterior situada a Beauvoir-sur-Niort. Els fanals solars s’instal·len molt fàcilment, sense obres de connexió, i són immediatament operatius. La instal·lació dels fanals Sunna Design Up4 ha tingut un benefici immediat, tant per a l’associació de tennis i els seus membres com per als veïns del barri.

Per a més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: