ENLLUMENAT SOLAR AUTÒNOM. DETALLS TÈCNICS I ECONÒMICS DEL PROJECTE DE L’AJUNTAMENT DE SANTA EUGENIA A BALEARS.

Sunna Design compta amb més de 100.000 lluminàries solars instal·lades a 60 països i van ser els pioners en el sector de l’enllumenat solar segons el reconeixement atorgat per Bloomberg Energy Group el 2017.
En aquest post veurem un dels projectes realitzats a Espanya, en concret al municipi de Santa Eugenia, a les Illes Balears, que desitjava il·luminar el camí de s’Hostalet, de 5m d’ample, per millorar la seguretat i la comoditat de les persones que viuen en aquest carrer.

Per això, van fer una comparativa entre les lluminàries SUNNA DESIGN i un fabricant de lluminàries xineses que proposava una interdistància de 26m entre columnes (per a 10 lux).

La solució de Sunna Design va suposar un 30% menys de lluminàries amb la iSSL Maxi Road espaiada a 34m (mateix nivell d’il·luminació i uniformitat) proposant alhora una solució molt superior al producte de la comparativa en termes de qualitat, fiabilitat, durabilitat ( >10 anys) i garantia (6 anys).

FOTOGRAFIES DEL PROJECTE I RESULTATS

iSSL Maxi Road 34m entre columnes 5m d’alçada Carrer de 5m d’amplada Resultats: EM > 10 LUX UO > 0,40

COSTOS ENLLUMENAT AUTÒNOM VS CONVENCIONAL

L’Ajuntament de Santa Eugènia va obtenir un estalvi del 26% en la inversió necessària per instal·lar una xarxa d’enllumenat al Camí de s’Hostalet, principalment per l’absència d’obres d’infraestructura pesant (rases) i de cablatge.

TEMPS D’INSTAL·LACIÓ

El projecte d’enllumenat del camí de s’Hostalet es va completar en pocs dies, un 75% més ràpid que un projecte convencional equivalent, fet que va permetre reduir les molèsties per als usuaris de la carretera i el veïnat.

AVANTATGES DE LES LLUMINÀRIES SOLARS PROFESSIONALS

Sense factura d’electricitat: Productes 100% autònoms funcionant amb energia solar Bateries NiMH i electrònica específicament desenvolupada per a enllumenat autònom.
Estalvia costos d’infraestructura i operacionals: Sense rases, sense infraestructura pesada, sense cablatge. Sense xarxa elèctrica, sense factura d’energia (enllumenat autònom).
Seguretat i confort: Lluitar contra la inseguretat reduint el risc d’agressió i robatori Augmentar el benestar dels ciutadans.
Garantia professional de 6 anys: Amb temperatures de -20° a +70°, humitat, corrosió, vent de 252 km/h, etc. Vida útil de 10 anys en climes extrems.
Tecnologia multipremiada fabricada a Europa: Productes homologats CE fabricats a França. 14 Patents i 11 Premis Internacionals.
Algoritmes intel·ligents: Funcionament garantit 365 nits/any. Funció anti-apagades integrada.
Supervisió i control a distància: Suport d’instal·lació i posada en marxa. Aplicació bluetooth de monitorització.
Plug & Play: Instal·lació en 5 minuts. Costos i terminis d’instal·lació reduïts


SOLUCIÓ PATENTADA

Sunna Design disposa de 14 patents.

Quant al sistema de gestió d’energia, Sunna ofereix una gestió intel·ligent de la il·luminació, disponibilitat del Servei cada dia de l’any i possibilita la configuració mitjançant una aplicació mòbil.

La Bateria Nimh resisteix temperatures extremes de -40 º C a 70 º C, té una vida útil de 10 anys a 40 º C constant i una alta capacitat de cicle profund.

El mòdul LED és d’alta eficàcia -fins a 175 LM/W- i d’alta fiabilitat -67 i IK 08. El mòdul de LEDS és inclinable de 0 a 30º a la seva gamma ISSL. Està disponible a 3000 K, 4000 K i 5700 K.

A nivell de connectivitat, disposa d’un suport postvenda mitjançant aplicació mòbil, supervisió de dades i capacitat per integrar solucions urbanes intel·ligents (CCTV, WIFI, ETC.).

LA TECNOLOGIA DE SUNNA DESIGN

Gestió tèrmica optimitzada

Sistema de gestió d’il·luminació dinàmica

Sunna disposa d´un nou sistema de gestió d´il·luminació optimitzat i innovador. El seu objectiu: aprofitar al màxim de cada raig de sol. La duració de la nit es calcula automàticament i es divideix en 3 fases.

Connectivitat SUNNAPP’

SunnAPP, és una aplicació connectada per al diagnòstic remot de dispositius instal·lats. Aquesta nova aplicació també permet la gestió real de flotes i la configuració remota de tots els programes dil·luminació.

DARRERE, UNA FÀBRICA 4.0

Sunna Design és una fàbrica 4.0, que considera l’ésser humà com a part fonamental del procés. Fabrica fins a 100.000 unitats anuals amb un ritme de producció de 5 minuts per producte. Conceben la seva fàbrica a mida, optimitzant l’espai i operant amb el sistema d’informació centralitzat. La seva inversió és limitada per a un ROI millor i es caracteritza per una màxima variabilitat dels costos d’explotació, manteniment i energia.

Per a més informació o per contactar amb Sunna Design

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: