OPTIMITZA L’ÚS DE LES IMPRESSORES DE LA TEVA ORGANITZACIÓ I ESTALVIA EN COSTOS

L’ús d’impressores a les empreses suposa aproximadament una despesa anual entre l’1 i el 3% del total. És un desemborsament important que pots reduir fàcilment si implementes una política general de reducció de costos i canvies determinats costums en el teu negoci. En aquest article et vam mostrar alguns consells pràctics que pots portar a terme des d’avui mateix.

Consells per reduir la despesa d’impressores per a empreses

Aquestes mesures són molt senzilles de posar en pràctica i no et caldrà intervenir amb massa freqüència. T’assegurem que no et suposarà molt d’esforç, ja que només hauràs de prestar una mica d’atenció i ser constant per beneficiar dels seus resultats.

La disjuntiva d’imprimir en color o en blanc i negre

Realitzar còpies en color pot suposar una despesa sis vegades superior que el d’una impressió en blanc i negre. Per tant, pensa si les impressions en color van a aportar-te alguna cosa de valor i si són realment necessàries. Per això, et recomanem que configuris per defecte les impressores perquè funcionin en blanc i negre.

Utilitza el mode esborrany sempre que puguis

Una altra forma d’estalviar costos és reduir la qualitat amb la qual es realitzen les còpies: esborrany, fotogràfica o millorada. Utilitzar l’opció més adequada en cada moment pot allargar sensiblement la durada dels cartutxos de tinta, ja que no sempre necessitaràs impressions de la màxima qualitat. Aquest simple gest pot reflectir fins a un 50% menys d’ús de tinta.

Imprimeix a dues cares

T’ajudarà a reduir considerablement la despesa de paper. Si la teva empresa té un elevat volum d’impressió, consumiràs moltes menys fulles i ho notaràs mes a mes.


Cartutxos d’alta capacitat

És, probablement, la mesura que més impacte té en les impressores per a empreses i, a més, la més senzilla de dur a terme. Un tòner original d’alta capacitat repercuteix en la reducció de despeses, més fins i tot si els adquireixes en paquets de diverses unitats. La diferència pot ser enorme en el cost per pàgina, ja que aquests cartutxos estan dissenyats per optimitzar la seva capacitat d’impressió.


Utilitza el mode de baix consum

Aquests dispositius poden configurar-se per aprofitar les maneres que disposen de baix consum. Amb això, reduiràs el consum d’energia elèctrica i ho veuràs reflectit en la factura.


Tipografia de baix consum

Sabies que l’ús de determinades fonts ajuda a reduir la despesa de tinta? Doncs així és. Cada vegada són més les fonts que estan pensades per estalviar tinta en les impressions (Ecofont Sans, Courier, Garamond, Calibri, Century Gothic i moltes més). Tingues en compte també la mida de la lletra (a major grandària, més despesa).

Amb aquests senzills consells podràs comprovar que la despesa que realitzen les impressores es veu reduït notablement.

Autor: Control Group, SA
Per a més informació: Prem AQUÍ

logo control group

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: