SWINGO 200+ I CG 500, DUES ESCOMBRADORES AMB MOLTES PRESTACIONS PER A LES BRIGADES MUNICIPALS

Les principals línies de negoci de Aebi Schmidt són la producció i comercialització d’escombradores de neteja viària, equips de manteniment hivernal, aeroports i serveis de manteniment adaptats a cada client.

A Catalunya, el seu model d’escombradora més venut en ajuntaments és el de petit format Swingo 200+, seguit del model CG500. Tots dos formen part dels models adjudicats aquest any per l’ACM.

Les escombradores Swingo 200+ i CG500 representen els valors de Aebi Schmidt: fiabilitat, robustesa, tecnologia, eficiència i compromís amb el medi ambient.


Swingo 200+, l’escombradora vial d’aspiració mitjana

Es tracta d’una escombradora compacta d’aspiració amb capacitat de 2 metres cúbics. Disposa d’un eficient i silenciós motor dièsel Euro6C o EuroMot 4-cilindres. L’accionament hidrostàtic permet una conducció automotriu. La direcció és seleccionable en l’eix davanter i posterior, permetent maniobres de gir en espais extremadament reduïts. La velocitat de transport arriba fins a 40 km / h. Porta pneumàtics de 14 “. I disposa d’un sistema de frens hidràulics de doble circuit amb frens de disc en l’eix davanter i posterior.

Pel que fa a ergonomia i confort, té una cabina insonoritzada i òptima visibilitat total per treballar amb seguretat en zones de trànsit. Una excel·lent visió de raspalls i unitat d’aspiració per a maximitzar el control de les operacions. També es caracteritza per una direcció suau. Disposa de pedals ergonòmics per facilitar la conducció i té la possibilitat d’incorporar el seient pneumàtic. Tenen una columna d’adreça ajustable en alçada i profunditat. Tots els instruments de control són accessibles i ergonòmics. Inclou aire condicionat. També una boca d’aspiració d’alta capacitat permetent un estalvi de combustible del 15%.

Pel que fa a equipament, té un sistema de 2 o 3 raspalls. La seva velocitat de transport és de 25/40 km / h. Compta amb raspalls de polipropilè, acer o mixtes. Opcionalment pot tenir un servei Hivernal: fulla llevaneus, manegot d’aspiració i kit d’alta pressió.

La seva tecnologia és respectuosa amb el medi ambient. Té un motor dièsel Euro6c. Disposa del Certificat PM-2.5 de captura òptima de partícules i pols fina. El subministrament d’aigua va dirigit als raspalls i a la boca de succió i el sistema d’humectació d’aigua i el sistema de recirculació d’aigua permeten un estalvi aigua.

A nivell de qualitat, la tremuja està dissenyada amb un consistent tractament anticorrosió i el xassís construït en galvanitzat en calent. Tots els components de primera qualitat. Presenta una alta eficiència, un manteniment econòmic, un mínim desgast i una llarga vida útil.

La seva tecnologia d’escombrat és un sistema de dues o tres raspalls. El control dels raspalls és independent i de fàcil operativitat usant els controls integrats a la porta del conductor d’una manera molt ergonòmica. Té boca d’aspiració guiada per rodes castores. El sistema de dos raspalls és totalment independent en amplada, inclinació i pressió a terra. El escombrat en diverses altures es pot fer amb el tercer raspall.

 

 

CG 500, l’escombradora vial d’aspiració superior

Aquesta escombradora també disposa d’un eficient i silenciós motor Euro 6C 6-cilindres. Té un accionament hidrostàtic amb sistema Eco-Drive d’estalvi de combustible. L’eix davanter és direccional, amb un angle de 68 °, el que permet màxima maniobrabilitat en els llocs més complicats. La velocitat de transport arriba a 40 km / h. Els pneumàtics de 17,5 “, estàndard. El sistema de frens amb doble circuit hidràulic. Porta frens de disc en eix davanter amb doble fre de pinça. També frens de tambor en l’eix posterior.
Aquest model compta també amb el certificat PM-2.5 Captura òptima de partícules i pols fina.

Pel que fa a equipament pot portar dos o tres raspalls de 900 mm. Descàrrega des de 700mm fins a 1.800 mm amb la descàrrega en altura i placa ejectora. La seva velocitat de transport arriba a 40 km / h. Els raspalls són de polipropilè, acer o mixtes. De manera opcional pot portar servei hivernal: fulla llevaneus, manegot d’aspiració i kit d’alta pressió.

La cabina de la CG 500 està insonoritzada i té òptima visibilitat per treballar amb seguretat en totes les zones de treball. Té una excel·lent visió de raspalls i unitat d’aspiració per a maximitzar el control de les operacions del conductor. Destaquen: la seva direcció suau, els seus pedals ergonòmics per facilitar la conducció, el seu seient pneumàtic, la seva columna de direcció ajustable en alçada i profunditat. A més, tots els instruments de control són accessibles. Disposa d’aire condicionat i d’un sistema Eco-Drive d’estalvi de combustible.

La tecnologia d’escombrat compta amb un sistema de dos o tres raspalls de 900 mm Ø. El control dels raspalls és independent per a una major operativitat. Els controls estan integrats a la porta de l’operari de forma ergonòmica. La boca d’aspiració està optimitzada i guiada per rodes castores. Té un sistema d’ajust automàtic de raspalls amb la boca d’aspiració. I el escombrat en diverses altures és possible gràcies al seu tercer raspall.

 


Les dues escombradores ofereixen un servei post venda de 24-48 hores

El servei postvenda és un punt fort d’ Aebi Schmidt que els ajuntaments valoren molt positivament. Aebi-Schmidt presta molta importància a donar un bon servei al client durant tota la vida útil dels equips. Un dels punts clau d’aquest servei és la gestió eficient de recanvis. Això vol dir, no només tenir sempre disponibles tots els recanvis, sinó també poder identificar-los immediatament i transportar-los ràpidament a una zona específica a través dels seus canals de distribució.

Per assegurar un ràpid lliurament, Aebi Schmidt utilitza el seu magatzem central i centre logístic situat a Laatzen – Alemanya (la seva “Amazon central”), a més de magatzems addicionals prop de cada client. El lliurament de recanvis es porta a terme directament des de l’esmentat magatzem central al client en 24-48 hores sense costos d’enviament addicionals.

Per evitar temps d’inactivitat addicionals, cada recanvi és revisat a consciència abans de l’enviament. Així s’asseguren que el client obtingui el major rendiment possible a la seva inversió.

A Catalunya l’empresa disposa d’una àmplia xarxa de tallers oficials donant un servei proper, ràpid i qualificat. Aebi Schmidt s’encarrega periòdicament de formar a tots els seus empleats i col·laboradors per garantir la millor atenció.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: