PROJECTE D’ENLLUMENAT DEL PONT NOU DE MANLLEU

El nou pont d’entrada a Manlleu compta amb il·luminació LED d’última generació, tant per proporcionar enllumenat funcional a vehicles i vianants com per realçar l’elegància de la construcció amb il·luminació arquitectònica programable.

Enllumenat funcional per a vehicles i vianants

Ja és sabut que fa uns dies va acabar l’obra d’ampliació del nou pont de Manlleu. Amb aquesta millora els vianants el poden creuar d’una forma molt més segura que abans, quan gairebé no hi havia espai a les voreres. Entre les moltes millores que aquesta ampliació suposarà cal sumar-hi la de l’ús de LEDs d’última generació en el seu enllumenat. El fabricant d’Il·luminació i Mobiliari Urbà NOVATILU ha estat l’encarregat de subministrar els punts de llum TOMSK.

El TOMSK de NOVATILU és un punt de llum d’estètica molt minimalista i arquitectònica, dotat de doble braç; un d’alt per la il·luminació del vial i un de més baix per la part dels vianants. Amb la instal·lació d’aquestes noves lluminàries l’Ajuntament assolirà un estalvi del 50% respecte el que consumia anteriorment, tot acomplint amb els nivells lumínics reglamentaris.

El projecte es complementa amb tot un sistema d’enllumenat arquitectònic per tal de realçar la magnitud de la construcció gracies a un joc de llum i de colors totalment programable.

L’enllumenat funcional de la part transitable del pont era d’esperar, el que ha estat una sorpresa és el joc de llum i de colors amb el que s’ha il·luminat l’estructura del pont. Partint d’un sistema de projectors MILAN RGBW de NOVATILU totalment programables i treballant de forma coordinada, l’Ajuntament té la capacitat de vestir amb combinacions dinàmiques de colors la seva entrada principal, el pont de Manlleu és un dels punts més emblemàtics del Municipi.
Tecnologia LED de fabricació Nacional

Un aspecte que cal remarcar és que en aquest sentit l’obra no pot ser més KM0 ja que la tecnologia utilitzada pel projecte es fabrica totalment a les instal·lacions de NOVATILU, empresa les instal·lacions de la qual es troben a uns pocs metres del pont.

NOVATILU, disseny I fabricació d’il·luminació i Mobiliari Urbà

NOVATILU és una empresa dedicada al DISSENY i FABRICACIÓ D’IL·LUMINACIÓ I MOBILIARI URBÀ que complementa el seu catàleg amb dues gammes més de producte; Parcs Infantils i Tapes i Reixes de fundació.

La seva proposta es basa en oferir productes de disseny a l’abast de tothom, amb la convicció de que aquest atribut no ha de ser una cosa elitista i amb la seguretat de que en la comparativa entre qualitat i preu sempre hi surt guanyant. Com a proba d’això, el fet que avui NOVATILU és l’empresa que més licitacions s’està adjudicant en l’àmbit espanyol tant en enllumenat públic com en elements d’equipament urbà. Èxit que l’ha portat a duplicar any rere any la facturació fins a situar-se com a empresa líder del sector.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: