TENIM SEGURETAT EN LES NOSTRES INSTITUCIONS PÚBLIQUES?

videovigilància

Estan segures les institucions públiques?

La seguretat de béns humans i materials, és un assumpte de gran importància per a les Administracions Públiques a tots nivells. Tant els ciutadans com els funcionaris, volen una vida en què no hagin de enfrontar-se a amenaces ni a accions criminals.

Un sistema de videovigilància de vídeo IP és una eina de prevenció i gestió eficaç per crear un entorn més segur en les àrees públiques com: La seguretat urbana, ajuntaments i ministeris, jutjats i presons, duanes i oficines d’immigració o museus i biblioteques o centres de transport i logística.

L’Administració Pública vetlla per la seguretat dels seus empleats i instal·lacions, captant imatges en les institucions més rellevants com els ministeris o ajuntaments de les principals ciutats o fins i tot en institucions penitenciàries … No obstant això, no s’haurien de descuidar els actes vandàlics, petits furts o altres actes, que per desgràcia comencen a ser més freqüents en l’actualitat, en els petits municipis tant a nivell de seguretat ciutadana, com en petits comerços o en les diferents instal·lacions públiques que estan a disposició dels habitants.

Com podríem evitar aquests successos?

 Posant videovigilància tant per l’exterior com per l’interior de les instal·lacions.
 Mitjançant càmeres IP Megapíxel amb gran resolució gestionades en xarxa per al control del mobiliari urbà i identificació d’infractors.
 Controlant els accessos i vies públiques dels municipis per Càmeres IP Megapíxel i enregistrant els esdeveniments amb la major definició de qualitat d’imatge.

Sempre buscant el benestar dels habitants i l’ aconseguir el bon ús dels edificis públics.

Unes d’aquestes solucions de Vídeo IP ens venen de mans de LILIN, que porten anys sent instal·lades correctament en moltes instal·lacions públiques de tot el món. Com a corporació internacional LILIN compta amb el suport de Micro BR per atendre les necessitats i garantir el correcte funcionament de tots els dispositius.

càmeres videovigilància

Molts ajuntaments ja han posat càmeres o videovigilància: Salt; Barcelona; Sant Cugat; Sitges; l’ Hospitalet; entre altres, confiant que serveixin com a mesura dissuasòria per reduir la delinqüència i com a garantia de seguretat ciutadana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: