ÀREES D’EMERGÈNCIA D’ALQUIENVAS GROUP. UNA OPCIÓ SOSTENIBLE.

El sistema de recollida porta a porta (PaP) consisteix en lliurar els residus al servei municipal de recollida davant de la porta de casa, en uns dies i hores determinats per a cada fracció, en comptes de dipositar-les als contenidors situats a la via pública.
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, els resultats de recollida selectiva assolits en els municipis que tenen en marxa el PaP són en general superiors, tant en quantitat recollida com en qualitat de la separació (en general se situen entre el 60 i el 80% de recollida selectiva).

El PaP però, no sempre pot respondre a les necessitats puntuals de la població i és per això que els municipis acostumen a disposar d’àrees d’emergència que disposen d’una bateria de contenidors per totes les fraccions dels residus municipals. Amb la suma d’aquestes mesures els municipis poden incrementar la recollida selectiva en diferents fraccions i avançar cap a una millor sostenibilitat, afavorint la separació dels diferents tipus de residus: matèria orgànica, rebuig, cartó, paper, vidre, oli usat, etc.
Normalment aquestes àrees s’ubiquen estratègicament als voltants del municipi o fins i tot integrades amb la deixalleria.


COM ÉS UNA ÀREA D’EMERGÈNCIA D’ALQUIENVAS GROUP


Les àrees d’emergència d’Alquienvas Group són una zona per dipositar els residus tancada per 4 parets i una teulada. Poden tenir una porta abatible o corredissa. Les parets són de plàstic reciclat amb una separació de 2 cm entre elles, d’aquesta manera es potencia la sostenibilitat de l’equipament. La teulada està formada per 4 biguetes de xapa galvanitzada i panels Sandwich.

Aquestes casetes tenen la possibilitat d’incorporar plaques solars i bateries per ser autosuficients en quant a la il·luminació, apertura, control d’accés i enviament de les dades. Disposen d’un sistema d’accés format per un lector i identificació biomètric, control d’accés mitjançant tecnologia RFID i enviament de dades a qualsevol aplicatiu. També poden incorporar-se càmeres de control per evitar mals usos.

Aquestes àrees es poden veure en municipis del Penedès, Garraf, Tarragona i a Palma de Mallorca

Per a més informació o per contactar amb Alquienvas Group

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: