BRENTA, UN HOMENATGE AL FORMIGÓ FET LLUM

Brenta és un homenatge de Neri a un dels materials més bells i evocadors de la història de l’arquitectura: el formigó fort però mal·leable, fluid però sòlid, durador però artesanal, sostenible però sexi. El que semblen imperfeccions són les característiques del ciment. La presència de microforats, les línies a la superfície o l’ombreig de color en alguns punts han de ser considerat com una cosa distintiva i única.

Inspirant-se en l’ús poc convencional del formigó en la història recent de l’arquitectura, Brenta aporta formes sofisticades d’interior al món de la il·luminació i el mobiliari exterior, complementant-lo amb potents òptiques, antenes Wi-Fi i carregadors.

Brenta està fet de HPC (formigó d’alt rendiment). La seva alta resistència mecànica es deu a les fibres polimèriques presents a la massa, és un material molt compacte amb mínima porositat, és impermeable gràcies a la baixa relació aigua ciment.

Les característiques principals de Brenta són l’alta resistència a impactes, abrasió i químics; Sense absorció de líquids; Alta resistència a la compressió i resistència a la flexió; Cura fàcil; Bell material d’ombreig superficial, característic del ciment; Excel·lent estabilitat dimensional i de color.

La col·lecció Brenta es compon de diverses lluminàries, però també de bancs, testos i bol·lards.

Per a més informació o per contactar amb NERI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: