LA DEMANDA DE MOTOS COOLTRA PER PART DELS COSSOS POLICIALS ESPANYOLS EL 2021 VA CRÉIXER MÉS DEL 90%

Cooltra, líder en mobilitat sobre dues rodes a Europa i pionera en la incorporació i consolidació del servei de rènting de motocicletes a l’Administració Pública, ha consolidat la seva presència als cossos policials espanyols el 2021. La companyia va tancar l’any amb el lliurament de 244 vehicles –de compra i de rènting– a més de 20 nous ajuntaments repartits per tot el territori, fet que suposa un creixement de més del 90% respecte a l’exercici anterior, quan se’n van lliurar 126. Catalunya, Madrid, Illes Balears, Illes Canàries , Andalusia, Aragó i Comunitat Valenciana són les comunitats autònomes on van destinades les flotes, i cada cop són més les ciutats que es decanten pel rènting. Aquest any també han comptat amb motos Cooltra en aquesta darrera modalitat els consistoris d’Esparreguera, Olesa de Montserrat, Mollet, Vila-Seca, Soller, Sant Adrià, Calvià, Gandia, Valsequillo, Novelda, Parla, L’Escala, Granada, Marbella o Cerdanyola del Vallès.

La gran aposta dels Mossos d’Esquadra pel rènting de Cooltra

El rènting de flotes Cooltra permet a les administracions comptar amb vehicles d’última tecnologia, garantir-ne el manteniment sense fer una nova licitació, incloure una assegurança a tot risc i racionalitzar-ne el cost. A més, sempre disposen de motos de substitució, garantint així un servei ininterromput. Gràcies als seus beneficis, els Mossos d’Esquadra han incorporat per primera vegada aquest any 45 vehicles Cooltra en aquesta modalitat a la seva flota.

Liderant la transició cap a una mobilitat sostenible de la mà de Cooltra

I la incorporació de flotes elèctriques als cossos policials de l’Administració Pública espanyola va guanyant terreny. De les 244 motos lliurades en acabar l’any, més de la meitat han estat elèctriques, ajudant així a reduir la contaminació, evitant l’emissió d’una tona de CO2 cada dos anys. A més, suposen un estalvi important, ja que una moto elèctrica per al servei de seguretat ciutadana gasta un 87% menys, cosa que equival a un estalvi de 870 euros per cada 15.000 km. Vila-Seca, Novelda, L’Escala, Cerdanyola, Arenys de Munt, Salt i Getafe són alguns dels ajuntaments que es decanten el 2021 pels vehicles elèctrics. Però qui impulsarà l’autèntic creixement en aquest sentit és la Direcció General de la Policia a Madrid que, abans de finalitzar l’any, sumarà a la flota 80 motos d’aquesta tipologia.

“Preveiem que l´ús dels nostres vehicles per part de l´administració segueixi creixent en línies generals i estem plenament convençuts que l´opció elèctrica continuarà expandint-se. I és que cada cop són més els cossos policials que sota el paraigua de Cooltra aposten per incorporar motos elèctriques a les seves flotes oficials per tal de liderar la transició cap a una mobilitat sostenible”, afirma el director general de B2B de Cooltra, Damián Martín.

Actualment Cooltra treballa ja amb més de 100 ajuntaments a tot el territori espanyol amb una flota que ascendeix a més de 560 vehicles, dels quals més de la meitat -prop de 300- són elèctrics.

Cooltra, adjudicatària oficial en dos acords marc a nivell nacional i autonòmic

Cooltra és adjudicatària oficial en dos acords marc per a l’Administració Pública, que permeten a les organitzacions adquirir motos de combustió i elèctriques sense necessitat de concurs previ, facilitant els processos de contractació. D’una banda, forma part de l’Acord Marc de l’Estat gestionat per la Junta de Contractació Centralitzada (JCC), que indica que és l’única proveïdora de motocicletes elèctriques, cosa que significa que els organismes que vulguin comprar motos elèctriques sense necessitat d’anar a concurs públic poden fer-ho de manera directa; i, de l’altra, a Catalunya, dins de l’Acord Marc de Mobilitat Sostenible, Cooltra és adjudicatària oficial de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), facilitant així el subministrament de motos elèctriques a tots els ajuntaments que ho desitgin.

Autora: Anna Esquirol

Si vols més informació o contactar amb Cooltra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: