UNA PISTA ESPORTIVA O UNA OBRA D’ART URBÀ? EL CAS D’ÈXIT DE L’AJUNTAMENT DE ALHAURÍN DE LA TORRE

“L’únic límit és la imaginació” no només és una frase feta. Gràcies al geni creatiu de Víctor García, la determinació de l’Ajuntament d’Alhaurín de la Torre (Màlaga) i les propietats del producte MAPECOAT TNS COLOR, s’ha aconseguit convertir la pista poliesportiva “Capellania” en una obra d’art urbà, que a més segueix complint amb la seva funció original.

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Alhaurín de la Torre, va adjudicar mitjançant concurs públic els treballs de renovació dels paviments esportius de diverses pistes de la ciutat, a l’artista i dissenyador Víctor García. El projecte denominat “Jugant en colors” consisteix (està encara en fase d’execució amb altres instal·lacions), a renovar les superfícies esportives de diverses pistes poliesportives de barri, fent d’aquestes enormes llenços amb dissenys urbans, moderns i actuals.

En declaracions als mitjans locals Víctor García va explicar recentment que en aquest primer disseny volia fer prevaler el contrast de colors per transmetre emocions en aquelles persones que s’acosten a fer ús d’aquesta pista. “És un vehicle d’emoció”.

Gràcies a les propietats del producte MAPECOAT TNS COLOR i a la tecnologia de COLORMAP es van aconseguir els acabats desitjats per aquest artista malagueny, establert a Barcelona i que desenvolupa els seus treballs entre EUA i les principals capitals europees.

MAPECOAT TNS COLOR és una resina acrílica, monocomponent, pigmentada, amb un microárido granular molt fi incorporat en massa, que permet aconseguir superfícies aptes per a ús esportiu a l’exterior, segures i antilliscants i de fàcil aplicat, ja que es pot aplicar a corró. Amb la tecnologia COLORMAP, es van aconseguir els diferents colors que exigia el projecte, i d’aquesta manera un resultat espectacular.

Les possibilitats que ofereix aquest sistema són infinites i tant des d’una perspectiva esportiva, com urbanística els prescriptors poden trobar en l’ús de resines acríliques, monocomponent i pigmentades nous “vehicles d’expressió dels seus projectes i inquietuds”.

Mapei pista 1

Per a més informació o consultes

boto vermell5

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: