PAVIMENT DRENANT IN-SITU ESCOSSELL, PER A UNA MILLOR ACCESSIBILITAT I NETEJA

alcorque pavimento drenante in-situ

Una ciutat accessible ha de proporcionar garanties suficients perquè tots els seus ciutadans puguin gaudir dels seus drets en ella. Ha de tenir un caràcter inclusiu i per a això és bàsic tenir clares les premisses del disseny universal en la manera com es projecta i es materialitza la ciutat.
.
Per accessibilitat urbana entenem rampes, passos de zebra rebaixats, així com senyals que puguin percebre persones amb diversos tipus de discapacitats (semàfors sonors per a persones cegues, cartells significatius per a persones sordes, o senyals clars perquè puguin ser fàcilment compreses per persones amb discapacitat intel·lectual ). També les places de pàrquing reservades per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda són un altre aspecte de l’accessibilitat urbana, ja que facilita el moviment dels usuaris per la ciutat o localitat.
.
No obstant això un problema a què s’enfronten diàriament persones grans o persones amb algun tipus de discapacitat són els escocells que tenim a les voreres de totes les nostres ciutats. Per tal de suprimir aquest tipus de barreres arquitectòniques, i evitar riscos de caigudes per a tots en general, Imesion ha desenvolupat un paviment drenant in-situ per escocells, una simple i eficaç solució per millorar la plena mobilitat de les nostres ciutats. Amb aquest paviment es cobreixen els buits reservats per al reg dels arbres i s’eviten els temuts accidents per caigudes dels vianants. Cal destacar que encara que aquestes zones quedin cobertes, el sistema de drenatge permet el reg, aprofitant també l’aigua de la pluja per a tal fi.
.
Aquest tipus de paviment, a més, facilita i permet estalviar en manteniment i neteja als ajuntaments: evita que els animals ho facin servir com pipi-can, l’entrada d’escombraries burilles i fins i tot la proliferació de males herbes, amb la qual cosa es pot eliminar l’ús d’herbicides.
.
D’altra banda, aquest producte innovador embelleix i decora l’entorn atès que permet escollir múltiples dissenys, ja sigui combinant colors per realitzar dibuixos decoratius o reduir-lo a la seva expressió més avantguardista usant un color únic i continu.
.

Per a una millor cura dels arbres
.
Aquest tipus de paviment drenant permet tenir cura dels arbres.
.
En la col·locació d’escocells convencionals com trobem en els de fosa o de religa, en moltes ocasions es produeixen deformacions o enfonsament dels mateixos, el que provoca una agressió a l’arbre pot influir en el seu creixement. A més d’ocasionar focus de brutícia amb tots els residus que cauen en ells, i que abans comentàvem.
.
Per poder aplicar aquest sistema en escocells, en patis, zones residencials, parcs i jardins és fonamental netejar la superfície d’herbes i qualsevol tipus de brutícia, usant materials reciclats i sostenibles.
.
L’objectiu d’aquest producte és millorar i facilitar el reg, la neteja i manteniment dels arbres, cuidar la seva salut perquè puguin créixer alhora que col·laborar en l’eliminació de les barreres arquitectòniques.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: