PICTOR, UNA IL·LUMINACIÓ URBANA MINIMALISTA D’EXCEL·LENT RENDIMENT. LA IL·LUMINACIÓ PERSONALITZADA DE BLUWATERS A DUBAI.

Pictor, un sistema d’il·luminació urbana desenvolupat per Neri, ofereix diverses solucions caracteritzades per una estètica essencial i minimalista que pot encaixar perfectament en qualsevol context.

L’equilibri de les formes i l’atenció extrema a la qualitat de la construcció afegeixen un rendiment d’il·luminació excel·lent. La col·lecció consta d’un sistema de pals i bol·lards disponibles en diferents mides amb motors LED que es poden configurar en termes de temperatura de color, lluminosa protocols de flux i control.

LA IL·LUMINACIÓ PERSONALITZADA DE BLUEWATERS ISLAND

Bluewaters Island, és una illa artificial pensada per i per al turista de luxe que es troba davant de Dubai Marina a Unió dels Emirats Àrabs. L’illa va ser treta del mar amb impressionant drenatge i l’aportació de milions de metres cúbics de terra. Amb vista a aigües blaves a l’illa s’ofereix entreteniment, compres i hotels, com el Caesars Palace de Las Vegas, així com edificis residencials de luxe. Dubai Eye, la nòria més alta del món és la pedra angular de l’ambiciós projecte de Bluewaters Island, que espera atraure 3 milions de visitants cada any.

Per il·luminar els carrers de Bluewaters, Neolight Global va demanar a Neri un pal de llum d´acer modern que es va integrar bé amb una arquitectura que afavoreix l´acer, el vidre i la pedra. Tot i això, van sol·licitar un element decoratiu per realçar-lo, una superfície de fusta que cobreix la part davantera i posterior del pal de llum.

L’illa es pot dividir en tres àrees principals: Els edificis residencials donen a l’avinguda central on hi ha l’entrada a la sínia, amb botigues i restaurants. El carrer no està dissenyat per a un gran nombre de cotxes, sinó que té àmplies voreres. Per aquest motiu, el fanal té dues fonts de llum col·locades a diferents alçades.

La segona zona i els seus restaurants són al costat del mar, davant del port esportiu de Dubai connectat amb Bluewaters per un elegant pont de vianants.

La tercera zona és residencial, més interior i tranquil·la. Aboca al golf Pèrsic, amb senders rics en vegetació connectant els diferents edificis residencials.

Els cotxes arriben a la illa usant un pont llarg i entren a Bluewaters descendint directament als grans aparcaments subterranis connectat a les diferents àrees.

Per a més informació o per contactar amb NERI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: