MODELS DE TOTA LA XARXA QUE AJUDEN A MILLORAR TOT EL TRANSPORT PÚBLIC EN TOTS ELS MODES. EL CAS DE GAL·LES.

Transport for Wales (TfW) és l’autoritat governamental responsable dels serveis de transport públic a Gal·les. Per oferir amb èxit els seus esquemes de transport i plans de negoci, TfW necessita models precisos de tota la seva xarxa. Per a TfW, aquests models també són una eina per “pensar fora de la caixa”. Per tant, va optar per confiar en el modelatge del programari PTV Visum.

Els models són una representació digital dels viatges dins de Gal·les, en cotxe, autobús i ferrocarril, així com caminant i en bicicleta per accedir a les estacions de tren i les parades d’autobús. Contenen informació sobre els viatges que fan les persones per cada mitjà de transport i representen els pics de viatge regionals.

LA SOLUCIÓ UTILITZADA

Mitjançant l’ús de PTV Visum, TfW utilitza l’assignació d’autopistes a nivell de cruïlla, l’assignació de transport públic basada en horaris i un model de demanda integrat. Tots aquests components estan totalment integrats a PTV Visum i compleixen les instruccions de WelTAG. Per tant, PTV Visum és singular en oferir una solució única per a totes les necessitats de modelatge i visualització.

Més recentment, TfW ha estat utilitzant models PTV Visum per avaluar l’impacte de la Covid-19 en els patrons de viatge i els seus objectius de descarbonització. Els models van explorar què podria passar si diferents proporcions de persones decidissin treballar des de casa amb més freqüència i l’impacte en les emissions de carboni.

Segons Rhian Watts, Senior Transport Modeller de Transport for Wales, “els models de transport regional construïts amb PTV Visum proporcionen a la indústria de planificació del transport a Gal·les el més alt estàndard de modelització i coherència a tot el país per millorar la qualitat de la base d’evidències per a la presa de decisions de transport”.

ELS RESULTATS

TfW utilitza models PTV Visum per desenvolupar esquemes de mobilitat per a zones metropolitanes de Gal·les

Millora de la presa de decisions, basada en l’evidència de tota la xarxa

Amb els models PTV Visum, TfW explora maneres de reduir les emissions del transport

Aquests models de transport regional:

– Permeten tenir una millor comprensió de com funciona tot el sistema de transport

– Permeten avaluar l’impacte probable del transport de diferents escenaris de desenvolupament

– Proporcionen un mitjà per provar una varietat de noves solucions de transport perquè puguin proposar esquemes que marquen una diferència positiva en la vida de les persones

Per a més informació o per contactar amb PTV Group Iberia

Per informació addicional del cas descarrega el libret:

INTRODUCCIÓ A LA MODELITZACIÓ DEL TRANSPORT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: