PIAGGIO PORTER, UN BON SATÈL·LIT PER ALS CASCS ANTICS

Grup Jorsan, concessionari Oficial Isuzu, distribueix marques com Piaggio, Avia, Mega i SDMO (grups electrògens). Sent experts en vehicles industrials, en aquest article ens donen a conèixer el model Piaggio Porter com un bon vehicle per fer el recollida Porta a Porta que cada vegada s’està implementant més en molts ajuntaments catalans.

Piaggio Porter és un mitjà de treball professional, molt flexible, concebut com un camió per poder afrontar una àmplia varietat de tasques amb total seguretat, fins i tot les més pesades, però amb dimensions molt compactes i amb el menor radi de gir de la seva categoria (menys de 4 metres) per garantir la màxima maniobrabilitat.

Pràctic, compacte, capacitat de càrrega i econòmic aquests són els punts de força del Porter, concebut per a exercir qualsevol activitat professional amb la major eficàcia, especialment en distàncies curtes. A més, tota la gamma Porter satisfà els requisits de baix consum i reduït impacte mediambiental, el que li permet accedir sempre als centres de les ciutats.

La cabina avançada compacta garanteix una gran maniobrabilitat en els centres urbans gràcies a un radi de gir molt reduït (menys de 4 metres) i a la percepció immediata dels obstacles. A més, en optimitzar la distribució de l’espai, s’aconsegueix una millor superfície de càrrega (fins al 65% del total). Capacitat màxima 1,1 t.

El xassís d’acer és un excel·lent compromís entre pes i resistència, i permet oferir excel·lents prestacions en termes de robustesa i capacitat de càrrega. Alhora, l’estructura de travessers permet una excel·lent absorció de la càrrega garantint una gran estabilitat del vehicle. L’arquitectura del Porter, acoblada a un sistema d’amortiment sòlid i sensible, garanteix un bon nivell d’adherència fins i tot en les condicions més difícils.

El motor és davanter amb tracció posterior. Aquesta configuració garanteix el millor equilibri per obtenir la millor capacitat de càrrega i mantenir, al mateix temps, l’adherència a la carretera. De fet, la càrrega genera adherència a les rodes motrius i la posició avançada del motor fa que el vehicle no perdi mai la direccionalitat. Els avantatges d’aquesta solució són importants, sobretot, en fase d’arrencada en condicions crítiques, com per exemple, en terrenys relliscosos i pendents pronunciades.

Porter no és només un vehicle pràctic i econòmic. De fet, les modernes dotacions, la cura dels acabats i els equipaments fan que també es distingeixi en termes de seguretat i confort.

Gràcies a la presència de sofisticats dispositius electrònics capaços de corregir els possibles errors de maniobra del conductor, Porter garanteix una conducció segura i supervisada.

La seguretat a bord del vehicle està garantida per l’ABS i pel sistema ESC, que s’encarrega del control de l’estabilitat. A més, en situacions de frenada d’emergència, la combinació del sistema BAS i el sistema EBD permeten evitar el risc de col·lisió, garantint una seguretat activa total.

Porter es caracteritza per la seva modern equipament intern que fa que la feina sigui més segur i agradable.

En concret, l’equipament de sèrie inclou:

• immobilitzador electrònic
• revestiments de teixit tècnic còmode i resistent;
• direcció assistida electrònica (EPS);
• instrumentació molt accessible;
• vidres atèrmics que proporcionen un millor aïllament de la cabina.

 

Per a més informació: prem AQUÍ

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: