LA NOVA APP UNE 138.002 DE MAPEI T’ACONSELLA EN L’ELECCIÓ DE PRODUCTES PER A LA COL·LOCACIÓ DE CERÀMICA

Icono Mape UNEDesprés de 2 anys de la presentació de la Norma UNE 138.002, que tant necessitava el sector de la ceràmica i de la construcció, tant MAPEI com associacions com PROALSO, ANFAPA, ASCER i altres, van seguir fent accions per a la seva divulgació. Ja en el seu inici, MAPEI va patrocinar l’edició personalitzada de la Norma per PROALSO (Associació Professional de Enrajoladors Enrajoladors) i així facilitar l’accés a aquesta norma al professional col·locador. També MAPEI ofereix a través del seu departament de prescripció, formació específica sobre aquesta nova norma a Col·legis professionals d’Arquitectes i Arquitectes tècnics. Un esforç, sobre el qual segueixen insistint, ja que hi ha encara molta gent al sector que desconeix la seva existència i vigència.

Des MAPEI Spain, es té el convenciment que aquesta norma és una gran aportació al sector i serà una important ajuda per a tots els agents de la construcció (col·locadors, constructors, promotors, distribuïdors, arquitectes, decoradors i tècnics de la construcció) que influeixen en l’elecció dels materials ceràmics i la seva correcta instal·lació. Per aquest motiu, s’ha volgut donar un pas més amb el desenvolupament de l’APP Ceràmica UNE 138.002.

La APP. El seu ús en només 4 passos.

En només 4 passos o pantalles, que amb prou feines ens portarà 1 minut emplenar, i a més amb l’ajuda assistida de la pròpia APP que ens auto-emplena informació que potser no sabem (per exemple: la classificació del tipus de rajola o de l’adhesiu), l’aplicació ens acaba donant el resultat final a la nostra necessitat.

La recomanació serà d’acord amb els criteris de selecció de materials de la norma vigent UNE 138.002 i de MAPEI. I a més, l’APP ens permetrà compartir el resultat de manera ràpida de múltiples maneres: WhatsApp, correu electrònic, porta-retalls o fins i tot exportar a Excel en una plantilla segons el tipus d’usuari. En concret, si l’usuari de l’APP és un arquitecte, tècnic o projectista, permet exportar el resultat de la recomanació segons la Norma UNE 138.002 a versions compatibles amb bancs de preus (Presto-ACAE, Arquímedes-CYPE o TCQ-ITeC).

Amb l’ús d’aquesta APP, el tècnic pot estar tranquil amb les memòries descriptives i partides d’obra que generi amb la seva ajuda. No hi haurà risc que s’incompleixin els criteris de recomanació de la vigent norma UNE 138002. A més, l’App compta amb una precisa eina que calcula les quantitats d’adhesiu i morter de rejuntat, de manera que redueix el risc que les quantitats previstes en projecte variïn del consum posterior real d’obra.

APP ceràmica - pasos -

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: