IL·LUMINACIÓ LED D’AVANTGUARDA PER A LA NOVA RAMBLA DE BARCELONA

Des de fa uns dies la rambla del Port de Barcelona, a la zona de Marina Vela ja s’equipa amb el projector LED MILAN de NOVATILU.

La recent urbanització d’aquesta part del port de Barcelona, adjacent al famós Hotel Vela, pretén dinamitzar una zona fins avui oblidada de la ciutat, per convertir-la en un nou referent de la seva façana marítima.

La instal·lació compta amb un total de més de 150 projectors LED MILAN d’alta eficiència energètica. Cada projector consumeix entre 55W i 95W, generant de 6.500 lm a 11.000 lm. Això suposa una relació Lumen/watt sense comparativa al mercat, el que dóna una visió de la gran eficiència d’aquest producte. Eficiència que es veu reforçada pel perfecte aprofitament de cada un d’aquests lumens, degut a les òptiques de PMMA amb les que controla al mil·límetre la seva fotometria.

Tot ha estat possible gràcies al treball conjunt dels equips tècnics de Novatilu i del propi Ajuntament de Barcelona que durant més de 12 mesos han estat perfilant el projecte per garantir la millor qualitat lumínica per a una zona destinada a convertir-se en un nou punt neuràlgic de la ciutat.

Novatilu compta amb un extens equip tècnic amb què municipis, diputacions provincials i altres entitats es poden donar suport a l’hora de realitzar els seus projectes d’enllumenat. I és que l’eficiència no acaba amb un producte de bona qualitat, mimar cada instal·lació és part indispensable perquè tot funcioni correctament.

Un cas d’èxit que reflecteix els avantatges de treballar els grans projectes d’enllumenat amb NOVATILU, empresa dedicada al disseny i fabricació d’il·luminació i mobiliari urbà que a més complementa el seu catàleg amb dues gammes; parcs infantils i equipament Esportiu, i tapes i reixes de fosa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: