EL MANTENIMENT DE LES INSTAL·LACIONS D’UN TEATRE AUDITORI. EL CAS DE GRANOLLERS

S’aixeca el teló. El públic gaudeix de la representació sense ser conscient de la maquinària escènica que hi ha al darrera. És la màgia del teatre.

Amb la renovació del contracte de manteniment tècnic del Teatre Auditori de Granollers, des de NDAVANT volem posar el focus en l’experiència i els coneixements necessaris per a la gestió de les instal·lacions tècniques d’un recinte d’aquestes característiques.

A diferència dels edificis destinats a usos administratius, un teatre experimenta ocupacions en hores punta que fan especialment crítica l’administració de la climatització. El teatre ha d’estar preparat per a donar confort ambiental als espectadors. L’empresa encarregada del manteniment, com ara NDAVANT, ha de preveure i fer possible la disponibilitat i l’eficiència dels equips en aquests moments puntuals.

També esdevé sensible i especialitzada la manipulació de la maquinària escènica. Està composta per motors escenotècnics que requereixen d’un manteniment industrial a càrrec de professionals, autoritzats específicament per a la revisió i reparació d’aquests equips.

En el cas del Teatre Auditori de Granollers, la maquinària és formada per motors enrotlladors de cadena o de cable, amb un sistema de comandament que controla més de 150 motors. El correcte funcionament d’aquest engranatge escènic és indispensable per evitar ensurts durant la funció.
.

.
MANTENIMENT INTEGRAL DEL TEATRE AUDITORI DE GRANOLLERS

NDAVANT presta serveis en diferents àmbits de l’edifici, formant així un Manteniment Integral. En concret, es responsabilitza del manteniment de les instal·lacions comunes (electricitat, fontaneria, veu i dades, climatització, protecció contra incendis…), de les instal·lacions escenotècniques, dels elements constructius i de l’enjardinament exterior.
L’edifici té una superfície de 6.600 metres quadrats i data de l’any 2002. L’espai obert al públic inclou vestíbuls, un bar-restaurant i tres sales: la Sala Gran de 700 localitats, la Sala Petita de 221 localitats i una sala sense butaques. A banda, existeixen espais privats com són els camerins, dues zones d’oficines, sales d’assaig i altres espais annexes.
És destacable que l’agenda d’activitats d’un auditori i teatre es perllongui tard als vespres i durant els caps de setmana, exigint un servei d’atenció durant les 24 hores per a qualsevol eventualitat referent al manteniment correctiu.

Carla Rigat | Gerent Manteniment | 682 188 387 | crigat@ndavant.cat | http://www.ndavant.cat

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: